Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Status onsdag möra:

Wednesday, March 31, 2010

Status onsdag möra:

Hmm, jag hade hoppats vakna frisk som en nötkärna i dag, men riktigt så känns det väl inte. Dessutom verkar mitt lock för höger öra vara värre. Nu knakar det hela tiden... men det kanske, men lite tur, är ett tecken på att det håller på att ge sig. Dock blöder jag näsblod. Vaknade röd under snoken och med blod på kudden och när jag snyter mig kommer mängder av bloouuudd. Så nu traskar jag omkring här med en toarulle papper i höger snokhål.

Det är grått ute, men det gör mig inget. På nåt vis känns det ju bättre med gråväder när man ligger hemma och snörvlar. Vaknade lite tidigare idag i alla fall, så kanske börjar lite av jetlaggen ge med sig. Med hjälp av NyQuil har jag ju somnat så fort jag lagt huvudet på kudden, trots att jag kommit i säng bra mycket senare än brukligt. Men att säga att jag är mitt vanliga morgonpigga jag vore att ljuga... jag känner mig som en levande död... vinglar fram. Kanske lite frulle kan hjälpa mig.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: