Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Lafayette to New Orleans

Tuesday, March 23, 2010

Lafayette to New Orleans

Sista bilder från Blue Moon innan vi körde vidare. Jag tror ingen av oss kommer sakna stället, men jag är i alla fall glad vi bodde där. Jag tyckte det var ganska mysigt, trots att det var lite väl trängt med fyra i det rummet.


Vi åkte till ett 50-tals diner jag hittat i en broshyr. Hub City... problemet var bara att vi missade frukosten med bara några minuter. Vi körde på mackor istället och Christian fick testa Sweetpotato Fries... till det drog han till med den chokladigaste shaken satt till världen.


Sen var det dax för Swamp Tour. Vi hann precis i tid och mellan 12 och 14 var vi ute i träsket. Brian hette guiden och han verkade ha kört i träsket några gånger, för han hade full koll på i princip allt. Han berättade för oss vad skillnaden mellan träsk och bayou är och varför man säger: "don't let the bed bugs bite". Tydligen var det nåt från ett visst träd man använde i madrasserna eller om det var täckena... det minns jag inte, men träden är i alla fall väldigt rika på insekter och man lyckades inte riktigt få bort dom i tillverkningen, varav man va full i insektsbett när man sovit i dom. Touren var skitmysig och jag hade lätt kunnat åka omkring där några timmar till.


Efter en waffle med chocolate chip på Waffle House körde vi vidare mot New Orleans. Den var en ca 3 timmar lång resa. Vi stannade i en liten stad som hette Morgan City och den var verkligen liten.... och tvärdöd. Allt var helt igenbommat och knappt en människa syntes till. Man kunde nästan tro att den var helt övergiven, men vi såg faktiskt någon bil komma körandes.


Just nu ligger vi på rummet och är skittrötta. Otto och Pontus tog sig ut för lite mat, men jag är så mätt sen våfflan att jag inte kan få i mig en smula till. Dessutom är vi ganska möra efter veckan i Austin och bilresorna så det kan vara skönt med en hotellkväll framför tv:n.

Vi har bestämt att vi ska stanna här till onsdag morgon eftersom vi kom fram så sent i dag och sen kör vi vidare mot Memphis och Elvis på onsdag. Nu... mot sängen och tv:n.


Image and video hosting by TinyPic

2 comments:

Catrin said...

:O Bilden på dej nere till höger ser lite farlig ut.... Men det låter som ni har det kanonbra, jag håller mej uppdaterad!!!! Kram på er

Hannastacia said...

som närmast var jag nog en meter från bjässen. Men han såg ganska ofarlig ut... mätt och belåten :D