Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Lafayette

Monday, March 22, 2010

Lafayette

På vägen hit till Lafayette stannade vi i en liten håla som hette Giddings i Texas. Enligt skylten bodde där ca 675 människor, men vart de höll hus vet jag inte för vi såg nog inte en enda förutom servitörerna inne på restaurangen vi åt på.


Nu sitter jag här på rummet på Blue Moon. Jag har varit vaken ett tag och är dödligt kaffesugen, men utanför dörren har fransmännen tagit över köket så jag vågar mig inte ut. Jag hann i alla fall in och duscha och tvätta håret innan resten av huset vaknade.


Rummet är som sagt inte stort alls. Vi kliver på varandra för att ta oss fram. Det låter precis som fransmännen skulle vara härinne med. De tycks inte alls bry sig om att folk kanske ligger och sover. Hoppas de försvinner snarast så jag kan få mitt mörronköffe.

Idag har vi alltså planer på träsk innan vi drar vidare. Reseledare Otto har hittat nån tour som vi hoppas kunna haka på. Men ännu är det en som sover... guess who?

Image and video hosting by TinyPic

3 comments:

PollyJo said...

Abita har jag druckit en hel del på denna resa :) hihi Den finns flera olika smaker i New Orleans! Poss på dig och jag e avis för jag åker hem imorrn :(

PollyJo said...
This comment has been removed by the author.
Hannastacia said...

Vet inte om jag tyckte jordgubbsöl var nån höjdare, men den slank ner i alla fall.