Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Nomads

Tuesday, March 16, 2010

Nomads

Vi hamnade på Nomads tillslut igår ändå. Det var inte långt (kanske 500 meter) dit, men det räckte för att vi skulle bli blöta. Stället var mysigt. Ganska mycket folk... eller skitmycket folk om man tänker på att det var en måndag.


Ölen, Tecate, kostade bara en dollar styck. DET kallar jag billig öl och den smaka faktiskt helt ok också. Musiken valdes via en jukebox, version 2010, med touchscreen. Istället för mynt, kostade det endollarsch och för det fick man 2 bitar. Vi stod för den mesta av musiken under tiden vi var där.


Jag gillar att de flesta krogar/pubar/caféer har soffor nuförtin... det gör det så mycket bekvämare. Jag menar hur kul är det att sitta på hårda pinnstolar egentligen? Självklart fanns det ett Fuzzball-spel och man kan ju kalla det rejäl jordskredsseger för Potty Ivanhow i denna match.

Idag fortsätter regnet att ösa ner. Men jag misströstar inte. Kommande dagar har stora solar på kartan och som sagt tidigare börjar ju inte själva festivalen fören i morgon. Idag får vi väl dra till nåt mall eller nåt för inomhusaktiviteter.

Jag hittade mig ett par Levisjeans i går på rean ($ 19.98) och jag ångrar att jag inte köpte dom. Eftersom de var på rean var det inte mycket storlekar att välja på, och dessa satt perfekt, men var ju såklart för långa. Av den anledningen köpte jag dom inte. Förhoppningsvis hittar vi oss en Levisaffär idag med som har dom och då kanske i short också.

Nu blire frulle... min favvo!

Image and video hosting by TinyPic

No comments: