Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Hjärtklappning, hallucinationer och torgskräck

Sunday, March 28, 2010

Hjärtklappning, hallucinationer och torgskräck

Har upptäckt ytterligare komplikationer från min jetlag. Hjärtat rusar i flera hundra bpm, jag ser syner och jag vågar inte gå ut. Det är en maktkamp viljan och kroppen emellan bara att ta sig mellan köket och soffan. Jag tycks också helt ha förlorat förmågan att fokusera. Jag kan inte för mitt liv bestämma mig för vad jag ska göra eller i vilken ordning. Det bara snurrar runt och då ska ni vet att det inte handlar om några stora saker utan typ om vilket rum jag ska gå till först och vad jag ska göra når jag kommer dit. Sist jag gick ut i köket hade jag ingen aning om varför jag gått dit när jag kom fram. Läskigt.


Jag har också nu sen jag gick upp försökt komponera en shoppinglista, men det är totalt omöjligt. Jag är otroligt glad att jag packade upp igår för det hade jag inte pallat idag och då hade det säkert blivit liggandes i väskan. Vad jag skulle behöva göra nu är tvätta, men tack och lov finns det ingen tvättid.


Jag har dock precis nyss lyckats ta mig in och ut ur duschen och fått på mig min TCB hoodie som är den skönaste och bästa nånsin. Ska väl försöka få ihop den där jäkla listan och ge mig ut på en kombinerad promenad och shoppingtur, så jag får nån slags frisk luft i blodomloppet.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: