Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Tillslut så...

Tuesday, March 30, 2010

Tillslut så...


Jag tog mig till sist ut till Ekersch... det var nog. Andningsproblem redan efter några meter. Och det är så fruktansvärt otäckt att inte höra annat än knaster i öronen.

Ni kommer knappt tro mig när jag säger detta, men när jag precis ska svänga in på Ekershallen hör jag ett brummande utan dess like och vänder mig om. Precis breve mig håller en stor svart Hummer på att parkera! Inte en sån tjusig som min... detta var en H2, men ändå... hur ofta ser man Hummers i Sverige över huvudtaget? Weird.

På vägen hem mötte jag Bo. Bo var min religionlärare på gymnasiet. Jag älskade Bo. Det kan vara svårt att tro kanske, men religion var under lågstadiet mitt absoluta favoritämne. Jag älskade sagorna om patriarkerna och gamla testamentet. Sen tappade jag totalt intresset på mellanstadiet och högstadiet, men Bo gav mig det tillbaka och ändock bara under just lektionerna. Hans inlevelse när han berättade fick en nästan att tro att man stod nedanför korset och kollade upp på pojken med lappar till kläder som hängde där. Bo var även pastor.

Mitt fördomsfulla jag delar in pastorer på två: det finns de äckliga pedofilaktika sektledarna som ska frälsa en vart man än går (jag glömmer aldrig när en sån där fanatiker påstod att kompis blivit frälst för att det lös i hans ögon... i själva verket hade han precis vaknat efter en brakfest och var rödsprägd och glansig i ögonen av bakfylla, men men) och sen finns det pastorer som är mer snälla farbröder... som Bo... och som Dag (läkare hos oss på urologen).

Hur som helst... Bo hälsade på mig när han cyklade förbi... undrar om han minns mig. Han älskade mitt examensarbete i 3:an minns jag i alla fall, även fast jag inte minns en rad av vad det handlade om.


Det är ju bara påsk en gång om året så jag fick lite lila ägg med mig i påsen hem. Ägg som ägg eller hur var det nu? Eftersom dessa ägg säkert innehåller mer fett än vanliga borde de väl också vara nyttigare? LCHF all the way!


Image and video hosting by TinyPic

No comments: