Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Niclas och Laila... Wahlgren?

Sunday, March 07, 2010

Niclas och Laila... Wahlgren?

Det mest minnesvärda från bröllopsdagen var den effektfulla inledningen på vigseln. Flera av dansarna i ”Let’s dance”, programmet som förde Laila och Niclas samman, bjöd på en spektakulär dansshow i kyrkan till AC/DC:s ”Thunder­struck”. Först kom Niclas, sedan dansarna och sist Laila fram till prästen.

Jaha, ja det var ju lite annorlunda. Att de är gifta nu har väl ingen lyckats undkomma. Och det såg ju fint ut och så, men Alex Shulman ställer en mycket viktig fråga i sin blogg: Varför behåller hon sin exmans efternamn?

Pernilla
, den snikna jäkeln är inte nöjd med att bara gått vidare till finalen i Globen tillsammans med den ännu hemskare Jessica Andersson. Nä, hon hade helst velat va på brorsans bröllop med. Efter segern igår säger hon:- Det gör så jäkla ont att jag inte kan vara där. Var glad att du vann i stället!

Image and video hosting by TinyPic

No comments: