Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Wonderboy

Friday, May 01, 2009

Wonderboy

Dany Heatley, född 21 januari 1981 i Freiburg, Tyskland, kanadensisk hockeyspelare.

Dany inledde sin NHL-karriär säsongen 2001/2002 i Atlanta Trashers och spåddes en lysande framtid.

Dany var 2003 inblandad i en bilolycka där hans lagkamrat Dan Snyder avled. Heatley återhämtade sig och kunde börja spela igen. Heatley dömdes i febuari 2005 till tre års fängelse villkorligt för vållande till annans död. Inför säsongen 2005/2006 tradades Heatley till Ottawa Senators i utbyte mot Marian Hossa och Greg DeVries.

Dany Heatleys är världsmästare 2003 och 2004, dessutom har han två silvermedaljer från 2005 och 2008. Hans totala VM-statistik är imponerande stark. VM 2008 vann han skytteligan på imponerande 20 poäng, 12 mål och 8 assists. På sina hittills fem VM-turneringar har han gjort 32 mål och 52 poäng på 43 matcher. Han har tagits ut till All Star Team tre gånger, blivit bästa forward och MVP vid två turneringar.



Jag upptäckte Dany Heatley 2003 när han spelade sin första All-Star match. Han imponerade med 4 mål (egentligen 5, men det sista var i shootout och räknades inte) och har därmed delat rekord för flest mål i samma All-Star match.
Sen dess har han varit min idol. Jäkla trist bara att han spelat och spelar i så tråkiga lag. Han kan ju inte göra ALLT själv grabben, trots att jag inte skulle bli förvånad om han gjorde det.


Dany Heatley var en av Kanadas mest lysande stjärnor i förra årets VM. På de nio matcher han spelade noterades han för hela 20 poäng, fördelat på 12 mål och 8 assist. Med det vann han så klart poängligan. De fyra senaste världsmästerskapen som Heatley har varit med i, har Kanada gått till finalen. På 44 matcher i VM-sammanhang har han gjort 34 mål och 21 assist, totalt 55 poäng. Han är dessutom Kanadas bästa VM-målskytt genom tiderna.


Hyfsad lirare!


So... nu är jag i Värnamo. Kom 20.11 i går kväll och inledde med en kebabpizza från akropolis. I snart 3½ år har jag undrat varför de kallar kebabsåsen för majonäs här. "En kebabpizza med majonäs" är allmänt vedertaget. Å den är helt underbar såsen! Bästa jag nånsin ätit, men den har dock inte mycket gemensamt med majonäs. Jag tror inte ens den har tillstymmelse till majonäs i sig. Weird.

Sen åt jag choklad... och sen lite chips... och nu har jag ont i magen och ångrar mig djupt. Tänk så det kan bli.

1 comment:

Cibag said...

Man får äta pizza, choklad å chips när d är helg, så d så :) Sluta ångra ;)