Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Early monin after analysis

Sunday, May 17, 2009

Early monin after analysis

Ok, jag ska erkänna att jag inte såg mer än bidragen igenom och sen bytte jag kanal. Hade nog inte sett vem som vann oavsett för inom en halvtimme var jag i drömmarnas förlovade land. Konstigt att vakna till rubriken "Rätt låt vann". Jag som trodde "FEL låt vann" var den obligatoriska rubriken oavsett vem som vann, men folket kan väl förvåna... eller tidningen som väl är den som sätter rubriken oavsett. Inte ens ett "Svenska folket rasar mot det nya röstningssystemet" har jag sett. Jaja, Norge kan väl va värda detta... de brukar ju inte gå så bra för dom annars... i typ nåt, förutom skidor kan jag tänka mig. Att Sverige fick så dålig placering är väl ingen förvånad över. Dels p.g.a. låten, men dels p.g.a. att det faktiskt inte lät speciellt bra. Vissa toner låter helt enkelt inte bra genom tv-apparaten och i Marlenas sång fanns det gott om såna ljud.

Det skrivs idag om ifall Sverige ska lägga ner att hoppas på Eurovision. Hoppas kan man väl göra, men Sverige har ju en förmåga att tro att att vi ska va bäst hela tin. Varför i hela friden skulle vi va det? Det är låten som tävlar och inte landet och även om det vore landet... tycker verkligen alla därute i Europa att Sverige är så världsbäst land, eller är det kanske bara Svenska folket själva som tycker det? och vad det baseras på fattar jag inte riktigt heller.

Nån engelsk reporter hade tydligen uttalat sig om att Marlena såg ut att ha ett förflutet i porrindustrin och borde återta det yrket. Vad han bygger det på vet jag inte, men hon ser definitivt ut att ha någon form psykisk diagnos när hon sjunger. Med den rådande ekonomin tycker jag vi ska va glada att vi inte vann i alla fall för att både betala Viktorias bröllop OCH Eurovision nästa år är lång mer vad jag har lust med.

Det som förbluffar mig är att Tyskland hamna så dåligt. Den låten var ju lite kul. Hade Dita bara fått strippa lite litegrann hade det nog gått bättre... eller åtminstone fått lite mer fokus. Jäkla produktionsteam att censurera. Det gick ju bra för Arash i alla fall... men jag fattar fortfarande inte vem han är.

Pust... nu lägger jag Eurovision bakom mig och raderar det ur mitt hjärnkontor. I'm a blank canvas again... redo att färgas av dagens upplevelse och funderingar.

Latersch!

6 comments:

Louise said...

Värsta getingmidjan jag sett på länge på Dita :)

C.Hjort said...

visst fan vet man vem arash är serrö, youtubade pojkuslingen och hiitade http://www.youtube.com/watch?v=LfdAX8n6UbA. denna låten gick varm på radiolan sommaren 2005, eller om det var 2004. jag jobbade iaf med sonny och viktoria den sommaren, och fick världens haveri i en maskin, så jag övervägde att avsluta mina dagar med en blå bogserlina, och samtidigt spelades denna låten som sagt. usch fy.

Hannastacia said...

Aha... är det han. Den har man ju hört, men jag tror aldrig jag sett han.

Jag satsar på Ditas midja till bikinisäsongen... eller nä förresten, då kanske jag måste sluta med chokladen och det blir INGE med det.

Eva said...

Men herregud....var gör hon av inälvorna?

C.Hjort said...

hon klämmer ju upp dom i brösten, som den duktiga kvinna hon är.

Hannastacia said...

Mycket imponerande hur man kan se så snygg och obesvärad ut trots andnöd och klämda organ.