Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: På nya äventyr

Wednesday, May 13, 2009

På nya äventyr

Om 2½ timmar åker jag till soliga Karlstad. Ska förena nytta med nöje i tre dagar.

Nyttan består i den årliga Uroterapikonferensen som startar i dag 13.00 och slutar fredag 12.00. Det brukar vara en ganska trevlig tillställning. Vi är inte så många av vårt slag. Har för mig jag hört siffran 400 och då är det i hela norden. Ett ganska kul gäng. Och det är ju trevligt med gratis mat, utställarnas godisskålar och så kan man fylla på pennförrådet :D.

Jag skippar Get-together party och bankettkväll (tycker dessa är mest jobbiga och det slutar alltid med magont efter alldeles för god mat) och nöjet består istället i att jag ska bo hos min syster Ingela och hennes familj, bestående av significant other Per och två goa pöjkar William och Alexander. Ska blir riktigt mysigt att spendera två kvällar med dom. Lite synd att det är vardagar och dagarna är upptagna med jobb och konferens, men det blir fler tillfällen.

Denna gång har jag försökt tänka lite smart. Inga åtsittande kläder och bekväma skor får det bli. För en som arbetar i vita pyjamaskläder dagarna i ända är det ju lite kul att ha privatkläder på sig och jag sätter alltid på mig det som känns finast, men ångrar mig alltid bittert efter att ha suttit och svullnat på en stund. Man bör ha kläder man kan växa i när man ska sitta still hela dagar. På morgonen nu har jag profylaxsprungit för att förhoppningsvis hålla cirkulationen igång lite bättre och för att slippa tvätta håret när jag är borta väntade jag tills nu på morgonen med att göra det så det håller sig något sånär oflötigt tills jag kommer hem. Jag imponerar faktiskt lite på mig själv när jag är så här smart och förutseende.

Detta innebär att det kanske blir lite bloggtorka här ett par dar, men so be it. Jag kommer antagligen sakna det mer än ni. Om jag bara kunde få mobilbloggandet att funka! Jag har kommit så långt att jag loggat in och skrivit ett inlägg (utan T9 som inte tycks funka där), men sen försvann inlägget när jag skulle publicera det. Säkert mobilens fel. Jag gillar den inte alls. Seg och ful. Nästa gång blir det en riktigt fine multi-allt-lur.

Jaha, men tjing tjong då, så hörs vi på freddah.

No comments: