Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Crap!

Sunday, May 24, 2009

Crap!

Å, så var det söndag igen. Konstigt att denna dag tycks förekomma oftare än de andra... måndag och tisdag också i.o.f.s. Va och åt jordgubbstårta hos svärmor Sonja idag. Va inte direkt sugen efter allt gotta jag dratt i mig i går, men man fick offra sig när hon stått och bakat och allt.... och gott som tusan var det.

Dagen gick superfort och klockan 17.00, efter redit goe spagetti och köttfärsbrännvin, åkte jag norrut igen. Gick finemang ända till Jönköping, men där var det stopp. Bokstavligen stopp... i över en timma. I backarna upp och ner ut ifrån Jönköping satt jag och puttra på ettan så jag fick kramp i vänsterfoten p.g.a. vad som visade sig vara en ynka sammanslagning av filerna på ca 1 meter. Helvete va surt det var. Jag låg såklart bakom en lastbil hela tiden och hade inte en chans att se framför vad som hände, förutom i nerförsbackarna då jag bara såg milslång bilkö så långt ögat nådde. Pust och suck. Väl ur kön gick det bra igen, men det förstörde ju allt.

Typ 21.45 var jag hemma efter att ha först lämnat grejerna hemma, sen bilen hos mamma och handlat på Ekersch som tack och lov har öppet till 22. Och nu blire pums bums sängen. Fasen att helgerna med plutt ska gå så fort, men om 12 dar blir det cozing deluxe igen och lite Päronchock från Alvestaglass!

No comments: