Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Something stinks in suburbia

Saturday, May 23, 2009

Something stinks in suburbia

Idag fyndade jag mig en stepmaskin... eller Casall Twist Stepper som den hette. En sån enkel utan handtag. Kostade 699, men av nån anledning jag inte riktigt förstod och som inte stod nånstans på prislappen var det 40% så jag betala bara 414 eller nåt. Kan va bra att ha regniga dagar tänker jag och nåt större får jag ju inte plats med på Ekersgatan.

På kvällen blev vi bjudna till Gurra och Malin på hemmagjord rabarberpaj. Mums. Vi åkte en repa och kolla in deras nyinköpta hus. Ojojoj, Gurra nu vet vi vad du ska göra kommande minst 5 åren. En gammal tanta bodde i huset innan och så mycket bröte på samma ställe har jag nog aldrig skådat förr. Kaffepaket som gick ut 1992 skvallrar väl lite om på vilken nivå det var. Huset i sig var ganska mysigt, men med det skicket är det bara att blåsa ut hela innanmätet och bygga nytt. Och nästan hela utanmätet med... och hela trädgården. Och den där lukten! Hua, den gick inte av för hackor. Ta lukten av gammalt hus på landet, inbott av pensionär och dubbla det med en miljard så börjar ni närma er hur det lukta.

Ja, lycka till då Gustav.

2 comments:

CiBag said...

Haha, vi har också fått åka förbi å titta på d där huset. Vi har dock inte sett insidan men den där odören lät ju... lovely ;) Hoppas G och M klarar denna pärs ;)

Hannastacia said...

Ja, de har minst sagt lite att bita i där.