Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Coolish stuff

Friday, May 08, 2009

Coolish stuff

Pajen vart asbra. Degen rekommenderas... om man har massa tid dvs. Kanske något för lite salt på spenaten, men det går ju att lägga till i efterhand.

Badrummet är avklarat också... badkar, handfat och toalettstol gnistrar och golven är skurade för hand. I'm sucha dukto! Synd att jag inte hade en sånhärna att piffa upp det hela med.



Jag vill ha den härna underbara fotöljen. Den är designad av nån Luigi Caccia Dominioni, vem det nu är, men den är säkerligen inte billig.


Och de här skulle ju sitta som en smäck på min Hellride.


Var på väg att köpa mig ett par tärningar i Stockholm för att pimpa, men kom sen på att textilier och regn (som faktiskt en cykel får utstå) inte riktigt går ihop.

Jag har försökt ta dö på min Nattens prinsessa under vintern, genom att inte vattna den. Det funka inte alls, Till sist beslöt jag mig för att ge den lite att dricka och nu har jag ett skott som växer rakt ut och över halva vardagsrummet. har en väldigt tråkig vattenkanna och denne fine skulle ju va perfa. Kostar 250, vilket ju jag tycker är lite mycket för plåt, men jag antar det inte är så farligt.

Nä. nu måste jag sluta surfa prylar. Hittar så mycket fint som är alldeles för dyrt :(

2 comments:

Eva said...

Ååh, den vattenkannan har jag oxå kollat på! Min rosa elefant i plast som jag fick när jag var typ bäbis funkar fint, men jag vill ju ha något som man kan ha och stå framme och inte behöver gömma undan varje gång man har vattnat :S
Säg till om du hittar en leopardmönstrad!

Hannastacia said...

Har du inte din rosa elefant framme? haha.