Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Spice up you life

Sunday, May 10, 2009

Spice up you life

DAGENS TREUDD: Jag blir rent ut sagt jävligt förbannad på tidningarnas (läs Aftonbladet och Expressen) respektlöshet vad gäller Patrick Swayze och Farrah Fawcett som är döende i cancer. Att publicera bilder på dem bleka och magra i livets slutskede är så jävla långt under jordens yta och borde bestraffas med dödsstraff. Låt dom fan dö ifred!

Så... med det sagt...

Jag vill rekommendera denna underbara nya krydda från Santa Maria. Gjorde ett nytt gäng matlådor i morse med kyckling, purjolök, champinjoner och paprika... å så kryddan å lite matlagningsgrädde. Till det koka jag lite quinoa. Detta tillsammans med spenat och fetaostpajen jag gjorde i fredags utgör 7 matlådor. Det klarar jag mig på ett tag (har nog 3 i frysen sen tidigare). Denna vecka kommer jag ju bara gö av med 2 eftersom jag åker på konferens ons-fre. Känns bra att ha ett litet lager. Hatar att behöva ställa mig på kvällarna och fixa. Eftersom jag inte har nåt att göra funderar jag på att gö fler... hmm, men vad?

I morse stack jag ut och sprang redan 7.15... i t-shirt. Det va iskallt till att börja med, men man får ju upp värmen ganska snabbt. Då var det sol och blåste inte fullt lika mycket storm som nu. Känns som jag behöver nya skor. Damn! De är ju så jäkla dyra.

På vägen hem sprang jag förbi solariet och sola 16 minuter. Kändes väldigt New York att utan mellanlandning springa rätt in... multitasking. Det va skönt. Kommit på att det är väldigt avslappnande att ligga där. Jag har ju så fruktansvärt svårt att bara sitta/ligga utan att göra nåt, men här har man inte så mycket val, varav man slappnar av vare sig man vill eller inte. Skulle vilja sola längre, men med min grundhudkulör är det nog bäst att va varlig.

Fick pallra mig iväg till affären idag med (suck). Inbillade mig i går att jag skulle slippa handla idag, men i morse tog mjölken och sylten slut och detta är ju ett måste till morgongröten så det va bara att pallra sig iväg. Eftersom jag fullkomligt älskar Alpro soyas soygurt fick jag för mig att jag ville prova soja"mjölk" också, något som jag till min förvåning inte hittat på Ekersch (skärpning! och se till att skaffa Risentas müsli i lösvikt också, det är på tiden för länge sen!), så jag drog i väg till Lucullus istället. Gillar inte denna affär alls faktiskt, men då jag visst att de hade Alpro soya så det fick bli det. Självklart var den ju slut (jävla sätt) så jag fick ta Go Green i stället. Säkert fullt duglig, men eftersom deras soygurt inte är lika god är det säkert samma här.

Passade på att unna mig en dajmstrut... tyckte jag va värd det efter denna mycket effektiva helg. Är inte detta en härlig glass så säg? Lite stor, men långt ifrån nåra problem att få ner. Tänkte köpa hem en glasslåda, men de är ju så obarmhärtigt dyra, så det blev en singelglass och lika bra är väl det för annars hade jag säkert hävt i mig hela på en gång.

Å så va helgen slut. På det stora hela ganska missnöjd. Har ju hunnit med en hel del, men det känns ändå som den bara flugit iväg och inget åstakommits. Weird. Nästkommande veckor blir det inte mycket tid på jobbet. Som sagt tidigare åker jag till Karlstad 3 dagar denna vecka. Inte direkt nån ledighet, men lite omväxling är ju upplyftande. Nästan vecka jobbar jag bara mån-ons och sen åker jag neråt småland igen. Å, vad jag längtar.

No comments: