Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Plast och Metal

Saturday, May 09, 2009

Plast och Metal

Gick upp 6.30 och innan 11.00 var jag klar med tvätt, löprunda, frukost, dusch och dammsugning. Sen blev jag så där apatisk igen. Har sån energi på morgonen och sen tar den bara slut och då blir jag rastlös och uttråkad.


Idag är det Metallsvenskan här i stan. En fotbollsturnering anordnad (för andra gången tror jag) av Aska Productions och Big Mouth Productions. Medverkar gör band som In Flames, Bullet, Dark Tranquillity, Sabbaton, Heat, Illdisposed. och Millencolin såklart. Efterfesten hålls på Conventum Arena där Hammerfall bl.a. spelar. Jag ska inte dit... vare sig på fotbollen eller konserten, men jag tycker det är ett otroligt festligt initiativ, som livar upp lite i stad. Bra jobbat pöjkar! Just i dag verkar stan va nog upplivad ändå iofs då Linda Bengtzing och en massa annat ointressant nöjesfolk intagit stan för Centerpartiets partistämma.

Sitter och funderar på Metaltown. Kan inte bestämma mig om jag vill gå. Har tagit ledigt fredagen så så långt är allt kirrat, men jag har inte köpt nån biljett ännu. Skulle bli tredje året om det blir nåt. Jag var helt inställd på att jag skulle dit (varav jag tagit ledigt) men sen har jag och Big C diskuterat och blitt tveksamma. Det har ju aldrig varit direkt kul. Första gången var det bara en dag och då tappa jag bort de andra illa kvickt. Förra året var vädret så illa det kunde va och regn och brist på värme tog knäcken på alltihop. Vi hamnade på Adas ganska tidigt bägge kvällarna. Och sen stressen... alla vill se olika band och gå dit olika tider. Jag vill oftast inte se nåt band, haha. Jag gillar att se band, men på festivaler är det mest jobbigt. Roligare att umgås. Och i år ska inte Cillan gå heller, vilket hade gjort det mycket roligare ju.
Så hur ska jag gö? Biljetten kostar ändå 1300 typ. Vad har jag sagt om att ta beslut? Gillar jag det? nä. Kan jag det? nä, inte det heller. Hjälp!


För att bryta apatin drog jag och mamsen vid 13-tiden ut till Marieberg/IKEA. Uppdrag: brukinköp (hänvisning till tidigare inlägg). Fyfan, vad de har förstört därute. Nya Marieberg är ett tragiskt försök till ett flott USA mall, men de har misslyckats nåt kopiöst. Dessutom har de lagt nytt golv med matta och blanka plattor. Mycket smart av dom att lägga de blanka plattorna vid varje butikentré så folk håller på att slå halvt ihjäl sig, haha. Stackars mamsen kämpa med sin nya fina skor. Och hur snyggt och roligt ser det ut från vägen då? som en stor svart skokartong. Tacka vet jag när det var Obs, haha... det var tider det.

Anypooh... inköpt är följande

2 set a 17 burkar med grönt lock i alla möjliga storlekar + en röd fin spagettiburk i glas. Nu är allt småkrypsäkrat i skafferiet. 2 set underbara röd/rosa påslakan, vilket jag behövt sen jag råkat tvätta mina favvos med nåt rött, så de fick en skrikande skär ton.



En tjusig röd toaborste. På Lagerhouse hittade jag kakeldekor jag bara va tvungen att ha. Dock har jag ju redan röd i köket som passar väldigt bra, så jag vet inte riktigt vart jag ska ha denna. Kanske drämmer upp dom i badrummet trots att det inte finns tillstymmelse till kakel där. Vi får la se. Hittade även en mycket fiffig sån hängare man sätter över dörrkanten som hade 6 krokar med mysiga vita knoppar på.




Det bästa av allt är badmössan som matchar mitt duschdraperi.



Faktiskt mycket nöjd med dagens inköp. Jaha, nu är det bara kvällen kvar då. Måste hiva mig iväg till Ekersch en sväng, men annars ska jag nog bara hänga i soffan resten av kvällen med TV, Bäjb och kanske till och med lite götta.

Tjing

6 comments:

C.Hjort said...

en liten, men ack så viktig korrigering bara. det har aldrig varit något tvivel om mitt frånfälle på metaltown i år. man kommer dit, har tråkigt, äter en äcklig pizza på söndagen och åker hem. då är det mer livat framför tv:n, där ni med största sannolikhet kommer hitta mig i år. :D

Hannastacia said...

Äcklig pizza? SÅ tråkigt som du får det att låta är det ju inte riktigt. Jag lutar mer och mer åt att åka, men det dalar kanske snart igen.

mamsen said...

Jäkla snygg mössa, smälter helt in i bakgrunden, min delicious Cup Cake hänger snyggt på en krok och ska invigas imorgon

Hannastacia said...

Haha, vi borde ta med dom ner till sjön och bada nån vacker dag.

Eva said...

Klart ni ska till Metaltown! Sluta fjanta nu och köp biljett! :D

Hannastacia said...

Klart vi ska! eller?