Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: WernamouVacation

Friday, May 22, 2009

WernamouVacation

ONSDAG
Det tog 3 timmar och 20 minuter inklusive ett kissstopp i Mjölby att ta sig till Värnamo med Saaben. Klockan 23.00 åkte jag och hämtade Christian på jobbet och sen åkte vi till McDonalds med Andreas på hans jobb. Här i Värnamo får man passa på att äta McDonkan när man har bil för det ligger strax utanför stan (vägg i vägg med MAX och Burger King m.m.). Detta för att inte konkurrera ut de lokala korvmojarna som bl.a. Skrevet, som är det roligaste och mest innovativa namn på ett korvhak jag nånsin hört. Funny. Jag unnade mig en McFlurry marängswiss till efterrätt... den va fine den.

TORSDAG/KRISTI HIMMELFÄRD
Citygross är en underbar affär. Man kan gå och strosa där lääänge, för de har typ allt. Christian köpte detta underbara froggygreen toastjärn. Jag döör så fint är det. Det finns även en enorm USA-hylla där vi uppehöll oss en bra stund. Inte lätt att välja bland alla läckerheter, men till sist valde vi Taoster Tarts med Brown suger cinnamon smak. Yummy!

På kvällen tog vi en crusing runt sjön Vidöstern. Jättefint där runt om och vi hitta typ 100 ställen som inte skulle va så tokigt att bo på vid vattnet. Säkert skitbilligt också... eller inte. Tror det får bli en liten villa breve Gurras föräldrar så man kan låna deras båt och bli bjuden på älgfärsbiffar till meddah då och då. Var också runt och spanade in två elljusspår och jag tänkte testa ett av dom imon bitti. Tyvärr var de inte långa (2,4 km och 3,6 km) men man får väl ta ett extra varv.

Av nån anledning kom vi in på bilar under vår resa och avslutade med att åka runt till bilhandlarna och kolla i fönstren. Värnamo har väldigt många bilhandlare (säkert 5 större och fler små) för att vara en stad med drygt 18 500 invånare. Jag vet i alla fall vad jag ska ha för bil när jag blir stor. Denna urtjusiga Volkswagen Scirocco! Jag skulle inte alls bli lessen om nån ville ge mig den i typ föllsedagspresent. Röd vill jag ha, fast blå duger med.

Volkswagen Scirocco

Idag fredag har vi stora planer på G! Vädret suger, men det ska inte stoppa oss. I'll tell ya all 'bout it latersch.

5 comments:

Camilla said...

Jassa dom har kommit ut med en ny Scirocco. Va pa vag att kopa en "back in the days" men kopte min GTI istallet. Det va tur for Scirocco'n va visst inte sa bra. Den nya ser lacker ut maste jag saga, undrar va den kostar?

CiBag said...

Haha, Värnamo har bara bilförsäljare, pizzerior och frisörer. Människorna är likriktade och förutsägbara, gött ;)

Hannastacia said...

Den billigaste kostar 225 900kr. som hittat ;). Men den har fått mycket bra recensioner.

C.Hjort said...

hahahaha du ändrade invånarantalet :D

Hannastacia said...

Ja, du hotade mig ju till livet! ;)