Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Vem fan tror jag att jag är egentligen?

Wednesday, April 29, 2009

Vem fan tror jag att jag är egentligen?

Jag är helt tom idag. Vet inte vad jag vill skriva. Det har varit en sån dag på jobbet... en sån dag när allt från början av dagen ser lugnt ut, men som sedan vänder och blir ett rent helvete av oreda. Pust! Suck! Stön! Allt som kan, och även det som inte kan, har strulat och ställt till oreda i mitt centrala nervsystem. Känner mig inte nöjd med dagens insatser alls och det får en verkligen att tvivla på sin förmåga. Beslöt mig för att göra ett personlighetstest.


Din personlighetstyp:

Varmhjärtade, noggranna och populära. Sätter andras välbefinnande framför sitt eget. Stark pliktkänsla. Ansvarsfulla. Värdesätter traditioner och trygghet. Vill vara till nytta för andra. Behöver uppmuntran för att må bra. Välutvecklat sinne för form och funktion.


Karriärer som skulle kunna passa dig:

Sjuksköterskor, lärare, administratörer, hemkunskapslärare, barnomsorgspersonal, familjerådgivare, präster, kontorsansvariga, personalvetare, socialarbetare, ekonomibiträden, redovisningsansvariga, tandsköterskor, hemmafruar/hemmamän, receptionister, religionslärare, talpedagoger.



Tja, inte vet jag... det kanske stämmer. Jag har ju i alla fall valt rätt yrke enligt detta och då har jag ju i alla fall gjort nåt rätt i livet.


6 comments:

C.Hjort said...

Din personlighetstyp:

Praktiskt lagda, traditionella och välorganiserade. Fysiskt aktiva. Ointresserade av teoretiska frågor om de inte ser en praktisk tillämpning. Besitter en klar bild av hur saker och ting ska vara. Lojala. Arbetar hårt. Ofta ledare, med mycket god organisationsförmåga. “Goda medborgare” som värdesätter trygghet och lugn.

Karriärer som skulle kunna passa dig:

Militärer, affärsföreståndare, chefer, poliser, domare, ekonomichefer, lärare, säljare, regeringstjänstemän, försäkringsagenter, vårdchefer, handels- och tekniklärare.

Jag leder, ni följer :D

Hannastacia said...

Hohoho, jag småler... ehh, SIR!

Släggan said...
This comment has been removed by the author.
Släggan said...

Din personlighetstyp:

Tystlåtna och reserverade. Vill förstå hur saker fungerar. Praktiskt lagda med talang för allt som har med mekaniska ting att göra. Risktagare som lever för ögonblicket. Ofta intresserade av extremsporter, både som deltagare och åskådare. Har enkla och okomplicerade mål i livet. Lojala och moraliska, men med flexibel syn på lagar och regler om så krävs för att få något uträttat. Analytiska och objektiva. Mycket skickliga på att finna lösningar på praktiska problem.

Karriärer som skulle kunna passa dig:

Poliser, kriminalpoliser, patologer, programmerare, systemvetare, dataspecialister, ingenjörer, snickare, mekaniker, piloter, chaufförer, idrottsmän, entreprenörer, brandmän, ambulanssjukvårdare, byggnadsarbetare, tandhygienister, elektroingenjörer, lantbrukare, militärer, övervakare, stålarbetare, transportarbetare.

Ja...jisses...eller...va?! :D

mamastacia said...

Ja ni detta med karriärer blev ju kul här är mina:
Skådespelare, konstnär, säljare, lärare, personalvetare, socialarbetare, förskole- dagispersonal, kläddesigner, inomhusdekoratör, konsult, fotograf, musiker, peronalchef, kontorschef, coach, fabrikschef, livsmedelsarbetare, rekreationsarbetare, religionslärare, musik och fotografi bara där gick det snett haha, tondöv och har aldrig fått med ett helt motiv på samma bild, tror gör jag men men om det är religion och går att lära ut vet jag inte, räknas alla mina "pruttenutter" är jag nog inomhusdekoratör,ja jäklar

Hannastacia said...

Mamma: Men det är ju en del som stämmer in på vad du jobbar med i dag i alla fall. Konslut, kontorschef, personvetare och socialarbetare är du ju i princip fast kanske inte på papper.

Släggan: Kör på patolog.. det har jag alltid velat bli.

Uppmärksamma ni att jag skulle kunna va hemmafru! Haha, där måste ju nåt gått snett i alla fall.