Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Suck Inc. CEO Hannastacia

Saturday, April 04, 2009

Suck Inc. CEO Hannastacia

Min hellride är kirrad! Åkte ut till biltema och stackars grabbhalvan som hade oturen att få ta mitt ärende, fick rodnande såga upp låset med en vinkelslip. Sen fick jag ett nytt lås och nu sitter det på plats. Cyklade hem från garaget och vad härligt det var! Skulle vilja ge mig ut på en cykeltur, men det får nog vänta eftersom jag inte vet hur min mage kommer reagera på giftet jag drar i mig.


The Torture detox

16.50 antagligen psykiskt men är vråååålhungrig! Känns som jag inte ätit på flera dagar. Skumt. Trött och gäspar hela tiden. Intar mitt första glas pulver och juice och håller på att spy rakt ut. Har en ej så stöttande pojkvän i luren som skrattar gott åt min plåga och bestämmer sig för att inta pitatacos i örat på mig. Smaskar som han aldrig smaskat förr. Evuul! pimplar en flaska vatten direkt och försöker ignorera. Får lägga mig i soffan en stund och kanske slumra lite.

19.00 glas nummer två gick faktiskt bättre. Hivade allt i ett svep denna gång samtidigt som jag under några sekunder försökte stänga av alla sinnen. Konstigt nog tyckte jag denna gång först att det va gott så jag tillät sinnena att komma tillbaka och då kom den... eftersmaken. Jag minns de beska 80-talet då grapefrukten var väldigt modernt att inta i bantningssammanhang. Mamma satt och gröpte med en speciell sked som hade vitt skaft och tänder på som skar klyftorna lättare. Jag minns även att jag smakade... trauma. Dit till köksbordet på Bondgårdsgatan 16i i Kumla förflyttas jag nu bara jag tänker ordet grapefrukt... alltså inte ett av mina bättre barndomsminnen. Efter klockan 8 i morgon blir det ingen mer grapefruktjuice för H.Svärd.

21.00 I mutherfreakin' did it!!! Olja och grapejuice (sammanlagd 3 dl) nere i magen... eller nja, det åker lite hiss just nu, men jag svalde det i alla fall. Samtidigt i en annan del av landet, dock i mitt öra, sitter Christian och smaskar ostfrallor med hot tjoklit. Det rumlar i magen :( I want foooood.

Robinsson är för mesar... dom skulle prova detta ;).

Hur som helst verkar det som jag klarar det. Kan ju snart gå och lägga mig och sen är det bara 2 glas kvar. Har försökt hålla mig sysselsatt och har åstakommit hår- och brynfärgning, bad... dammat, diskat, löst sudoku o.s.v. Nu längtar jag tills i morrn.. Hur ofta längtar man efter söndag!?

3 comments:

CiBag said...

Jag är stolt över dig, Hanna! Att klara en sån detoxkur med C. Hjort i luren samtidigt är en bedrift värd något sorts pris ;)

Hannastacia said...

Ja, faktiskt, haha. A trophy made of tjoklit maybe!?

CiBag said...

Offkås made of tjoklit ;) C. bör definitivt fixa ett sånt pris till torsdag ;)