Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Boogity, boogity, boogity boys! Let's go racin'

Tuesday, April 14, 2009

Boogity, boogity, boogity boys! Let's go racin'

Påsken är över och jag gråter blod. Haft en alldeles underbar långhelg, fylld med aktiviteter och roligt...å så en massa god mat och candy of kås. Och så idag var det tillbaka till verkligheten igen. Snyft.

I onsdags direkt efter jobbet bar det av söder ut till Wernamo, där jag möttes av en alldeles underbar ny soffa i Christians lägenhet. Christian kom hem vid 23 och det dröjde som vanligt inte länge fören jag sussa sött framför TV:n, vilket för en gång skull inte gjorde så mycket eftersom helgen är lååång.

Tjoppin'Thöösday
Började med en löparunda runt Osudden. Träffade på min polare den skrikande asiaten (möter honom varje gång jag springer runt... alltid sparkandes på en boll, paraply i handen och en massa ljud och skrik för sig) som vanligt och han blir bara magrare och magrare. Någon gång under hösten bytte han ut sin ByggareBob utstyrsel mot en vinteroverall och detta traskar han omkring i fortfarande sparkandes på sin läderbubba. Ja, han lär ju inte frysa i alla fall.

Så fort herr Hjort vaknade tog vi Sonjas champangerosa Volvo och drog sta till Jönköping och A6. Christian handlade... och handlade. Det blev skor, strumpor, hantelset, lampa, tavla, kuddar, kuddfodral, ett litet soffbord och ett bonsaiträd... jag handlade mig ena låda Enaxin och det va väl allt. Det är så träligt att shoppa utan att hitta nåt, men Christians grejer vägde upp det. Sen va den bara hem och pyssla och bygga. Efter att ha kompletterat med glödampor och annat som saknades på Citygross var det färdigt sent in på natta. Så tjusigt vart det! Christians lya har gått från en grå ungkarlslya till en riktigt mysig smålandsresort på nolltid.

Flippin'Friday
Strålade väder och vi beslöt oss för en långpromme. Av nån anledning hamnade vi på kyrkogårrn (den större). Vi traskade runt i säkert en timma och läste på gravstenar, samt hälsa på Christians mormor och morfar. Riktigt skönt väder och hur mysigt som helst.

Cicci och Matte va i stan och vi boka in oss på Lilla krogen och hade vad man skulle kunna kalla parmiddag. Kina/thai/whatever... gott var det. Jag glufsade i mig 4 små rätter som bestod av kyckling med curry, friterade jätteräkor, biff och bambuskott och det godaste av allt... kycklingspett i jordnötsås. Mumsfillibabburiba!!! Efter maten låg vi och stekte med herrskapet Lilja i smäckesöfa och försökte undvika att spricka tills Cicci blidde trött och de åkte hem.

Smokin'Saturday
Efter en hurtig Osuddenrunda gav jag mig upp på Värnamo stad i solskenet med stora shoppingplaner. Det är ju inte första gången jag är på stan i Värnamo, men endock vart jag väldigt besviken över att inte hitta ett skit. 14.00 bjöds på diverse påskdelikatesser hos Sonja. Hon kan laga mat den. I glappet mellan mat och dessert åts godis och sen avslutades kalaset med en smarrig jordgubbstårta av världsklass. "Vi rullar" har fått en helt ny betydelse.

Så mätta att vi knappt kunde varken gå eller stå bar det av till Släggan och senare Catja på påskpartaj. Catja, din lägenhet is tha shit! Mycket trevligt. Jag hittade en ny (för mig i alla fall) cider med jordgubb och vaniljsmak. Kan det bli bättre? Kvällen avslutades på Harrys' där Christian bjöd på Rosa Pantern drinkar så det stod härliga till. Saso kunde till sist inte stå emot och lät sig bjudas på en härlig rosa drink han med. Fast vi låssades den va min ;)

Smäckin'Sunday
Denna dag gjordes inte mycket.. en riktig slappardag, men så aktiva som vi varit var vi veeerda det. En liten kvällspromme till affären var typ det som orkades med. Men sikken härlig känsla att det va söndag och inte behöva gå till tåget.

Muppin'Monday
Fy! usch! blä!... söndag, fast måndag typ... fast början va bra. Vårt morbida begär av kyrkogårdsstros tog oss till Värnamos andra, lite mindre kyrkogård. Här hittade vi gravar från alldeles i början av 1900-talet.
16.27 (efter en makrillsmacka med romsås och ägg, yummi) var det dax att åka hemåt. Extra mycket irriterande folk på tågen denna dag. Speciellt i Falköping, staden som luktar som om kossorna har konstant klostridie-diarré. Folk klev på varandra, satt i gångarna och det va hopplöst att ta sig en meter varken framåt eller bakåt. Efter ca 15 minuter lyckades jag klämma mig ner på min plats i alla fall. Extra vagnar då? Nädå, vi på SJ klämmer in så mycket folk så vi inte kan kontrollera biljetterna och därmed tillåter en jävla massa gratisresenärer som är smarta nog att chansa och inte köpa nån biljett i förväg och så att de som faktiskt HAR betalat får lite extra jäkligt i vårt i övrigt så otroligt bekväma, rymliga och inbjudande tåg. Det är bättre.


Å sen vart det tisdag. Dagen har varit fullkomligt hopplös. Vakna med helt luddig hjärna som inte blivit ett dugg klarare på hela dagen. Kroppen är lika trött som hjärnan och vill inte alls va med. Konstigt att man känner sig så här efter en långledighet då man tycker man borde vara mer utvilad än nånsin. För att riktigt garantera att detta verkligen är en sån skitdag gick jag in på Lucullus på vägen hem, packade korgen överfull med varor, bara för att inse vid kassan att jag glömt lägga över plåskan från den andra väskan. Sloköronen va så långa att jag trampade på dom.

4 comments:

Louise said...

Haha, man blir så glad när man läser din blogg Hanna! Låter som en perfekt påskhelg, alla tiders det hörru! Rosa Pantern is tha shit...love it! Nu har vi bara tre dagar kvar att jobba...men kom på i dag att vi tyvärr inte får nyttja vår tidiga dag på fredag! :( Vi ses o gonatt!

C:Hjort said...

herre min skapare vad vi hann med egentligen. känns som att vi inte gjorde ett skit haha. när jag blir stor ska jag ha ett gym i mitt palats.

Hannastacia said...

Det var faktiskt min(a) första Rosa Pantern nånsin (dock inte sista). Tänk att jag missat nåt så gott. Suckert att missa den tidiga fredagen. Jag ska ju dessutom till Uppsala på torsdag, så jag kommer gå över då med :(.

Monstergym i musikrummet!! :D Med ett humongous löpband? ;P

Saso said...

Aj fan, bildbevis på mig med en rosa drink :) Den var riktigt god, jag tackar så mycket!