Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: (You're So Square) Baby I Don't Care

Wednesday, April 01, 2009

(You're So Square) Baby I Don't Care


Haft småpanik hela dagen på jobbet. Man vill ju inte vara instängd, inspärrad, fastkedjad på jobbet, när det är så underbart väder. Så fort jag kom hem åkte bästa löparstassen på och det bar av ut i spåret. Perfekt springväder... Tyvärr hade inte snön smält i själva spåret så det blev till att springa på asfalten. Mina älskade (och svindyra) Nike Vomero, verkar gjort sitt vad gäller dämpningen och efter halva vägen gjorde min gamla fotbollsskada från -81 sig påmind och höger knä packa ihop. Nädå, skämt å sido jag vet knappt hur en fotboll ser ut, men ont i knät fick jag. Knappt så jag tog mig hem. Blir ju tokig om jag ska skada mig så här i början av säsongen. Det blir INGE med det!

Gud, vad jag längtar till sommaren. Saknar mina kära vänner i Gbg och Vmo. I min kyl står en flaska smultrongift och 3 cider som skulle inmundigats på juldagen, men så blidde det inte. Nyår var sist jag var på fest och sen dess har det varit snustorrt (förrutom en och annan pilkare, men det räknas inte). Detta innebär att jag år 2009 ännu inte varit berusad en endaste gång. Både skrämmande och roligt faktiskt. Jag har ju ett gäng absolutister i bland mina förfäder... är det nåt nedärvt måntro?

Ett tag såg det ut som påsken skulle bli blöt, men de planerna verkar gått i kras. Men vad gör väl det. Jag ser fram emot en alldeles underbar lååånghelg med my luscious. Förhoppningsvis mys i ny soffa!


Innan sommaren men efter påsk drar jag och guma Cillan till hövvestan och kikar på Brolle Jr som Buddy motherfreakin' Holly. Hur kul blir inte det då???




















En HELT annan sak. Hade inte tänkt kommentera detta, men kunde inte hålla mig. Esbjörn Melin uttalar sig idag om att alla män ska få ta regelbundna PSA prover. Kära Esbjörn... Förstår dig, men om det bara vore så enkelt. En brösttumör ska bort punkt slut, men vill man ha cancerdiagnos, med de prover och behandlingar det medför, om du istället kunnat leva ett bra och långt liv utan ett enda symptom av det om du bara aldrig tagit de där blodprovet? För många, absolut inte alla, är det ju faktiskt så.

Reagerade både igår och idag på att det skrivs att det är tabu att prata om prostatacancer och att folk är dåligt upplysta. Visst, nu jobbar jag ju med just prostatacancer, men är det någon cancerform som fått mycket uppmärksamhet senaste åren med mustaschkampanjer och Gert och Robban o.s.v. är det väl just denna form. Och att det inte pratas om det tror jag inte är direkt specifikt för prostatacancer. Pratar man mer öppet om någon annan typ av cancer? Och mig veterligen sitter gubbarna på ATG butiken på Järntorget och pratar om just detta dagarna i ända. Ingen tabu där inte.

2 comments:

C.Hjort said...

Hrrm, DEADLY Deerboy, om jag får be.

Hannastacia said...

Försent... det är inklippt i kortet. Nu är du develish dearboy ;D Äh du kan väl va båda då