Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Free luvs life

Saturday, April 18, 2009

Free luvs life

Dagens bästa:
Om du hugger hövvet av en höna, springer kroppen iväg.

So...

Sevenish this monin' hojjade jag iväg till Karlslunds motionsspår. Solen var visserligen uppe, men isande vindar och väldigt dåligt med luft i däcken gjorde det till lite av en plåga att ta sig dit. Beslöt mig för 5 kilometarn.. Oh, my motherfreakin goshness!!! Normalt springer jag ungefär 7 km, men detta var en prövning. Terrängen bestod av vit sand med lite grannbarr på, så det kändes som att springa på en sandstrand. Dessutom är rundan jag vanligtvis springer i princip platt förutom bron/tunneln för att ta sig över/under motorvägen. Karlslundsspåret var allt annat än platt. Efter en uppförsbacke (och ingen dålig sådan heller) med tillhörande nerförsbacke kom nästa backe... och sen nästa... och nästa. De ca 10 metrarna jag gick från målsnöret till cykeln kändes som de tog längre tid av vad själva rundan gjort. Och i stillastående kunde man nästan se benmusklerna darra. Nu var det ju så att jag trodde jag cyklat i motvind dit, men på nåt konstigt sätt var det även motvind hem och nu så cykeln nästan stod still. Hur jag tillslut lyckades komma halvmilen hem vet jag knappt. Anyways... fan va gutt det kändes efteråt.

Efter en goe grötafrukost och lite surfin' gick jag på nästa projekt som innebar en tripp upp på staden. Hade förhoppningen att hitta mig en eller flera fina sommarklänningar, men jag borde förstått att det var förgäves. Det ska tydligen vara skira material (ett ord jag knappt vet vad det betyder) och blommor i år och det är kanske inte riktigt jag.

Off to mum. hade med mig verktyg för att fixa hennes sadel, men självklart inte det som behövdes. Sen drog vi cyklandes österut. Örebro är bra fint egentligen. Om man trycker riktigt hårt på objektivet på min kamera så det blir lite mer rakt går det faktiskt att ta kort!


Förbi sjukan bort till Oljehamnen och Naturens hus först. Här hittade vi ett litet stenröse, men en eller flera kandidater av stenar till Rolles grav. Såg en jättefin mörk med röda strimmor i, men det var tyvärr alldeles för liten. Sen trampa vi vidare norrut och kom till Rävgången. De har fixat till nåt helt otroligt därborta sen jag va där sist... vilket nog var när jag bodde på norr, vilket var typ 8 år. Rakt ut slingrandes över hemfjärden har de gjort en liten gång/cykelbana. Den ska vi ge oss ut på nästa gång för det blåste så ini norden kallt idag trots solvärmen.


Sen ska i alla fall jag cykla hemfjärden runt. 40 km ska den tydligen va. Skulle va kul med sällis, men jag betvivlar jag får med mig nån, tyvärr. Imon ska vi cykla åt andra hållet. Till Karlslund och Fallen. Mitt favoritställe. De är så buuuty där.

Nu till en helt annan sak:

Måste ju kommentera Erik Billings brösthår. Det går inte av för hackor. Hur fan lyckas man få en liten klutt med hår mitt på bröstet? Erik, du behöver inte ha rosa tuppkam för att va punk med den tussen på bringan.

Förbannade Robinsson! Idén om att de ska få kämpa lite mer än förr och leva i ett träsk istället för en strand är jag helt med på. Men varför ska hälften få leva i lyx på en sandstrand och glufsa i sig varaner och andra läckerheter? Hur kul är tävlingarna? Träsk-ligan har ju inte en suck. Och matvraken bara vinner mer och mer mat och har krafter att jaga mer och mer mat... skulle inte förvåna mig om de lägger på sig ett kilo eller två.

Argh!

Och slutligen: Sveriges svar på Sawyer, som han kallar sig, Mr Christian 'el biffo' Hjort, har kommit igång att träna också... I'm so proud of you.

2 comments:

Eva said...

Du ska se min brossas brösthår...han har massa hår på ena sidan bröstet, och inget alls på den andra

Hannastacia said...

Haha, det får du ta ett kort på. Brösthår fascinerar mig.