Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Boredom

Friday, April 17, 2009

Boredom

Boredom is a condition characterized by perception of one's environment as dull, tedious, and lacking in stimulation. This can result from leisure and a lack of aesthetic interests.

Fredag då alltså. Som jag har längtat! Helg och inte behöva göra nånti
ng förutom exakt det man känner för och vill. Nu har jag varit hemma i ca 3 timmar och den tiden har jag suttit i min soffa och funderat på exakt vad det egentligen är. Jag har ingen aning! Jag är så uttråkad och rastlös att jag håller på att gå åt. Och ute skiner solen irriterande. Missförstå mig inte... jag tycker det är helt underbart att det är varmt och vårigt, men just nu känns det som solen lipar åt mig för att jag inte kommer på nåt att göra. Man kan ju inte bara sitta bort vårvärmen inne i soffan framför datorn. Jag borde vara ute! Men orka då! Hade planer på att ge mig ut att springa eller promenera, men fötterna är svullna och gör ont. Cykla skulle kanske funka, men var? Tänkte ge mig upp på stan ett tag, men vem orkar med allt folk? och nu är det ändå försent. Kanske skulle hoppa in i duschen, men om jag får för mig att springa sen då? då måste jag ju duscha igen.


Jag har en god aning om var detta kommer sluta... prick här på exakt samma lilla prick i soffan. Kanske tar jag nåt varv runt lägenheten för att kolla om nåt nytt hänt, men jag kommer återvända hit till min ek där jag kan sitta i lugn och ro och klicka mig runt på internetsidor. Usch, tragiskt.

No comments: