Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Red buutylicious

Thursday, April 02, 2009

Red buutylicious


Fyndade dessa somriga tygskor på Stadium för 199 riksdaler. Asasköna. Hade jämt röda skor förr, men av nån anledning kom jag av mig för nåra år sen. Så nu är det back to my fot-roots så att säga :).

Provade att blogga från mobilen förut. Skitsmidigt, men... när jag skickade det skapades en ny blogg åt mig?? Oh, way? helt ologiskt. Och när jag försöker få kontakt med denna blogg sägs det att det inte finns nån tjänst för detta på 3? Weird. Ännu mer eftersom det i mobben står att det är gratis att blogga från den till just Blogger. Om nån där ute vet hur detta funkar, feel free to share it with me.

Detta visade sig bli en mycket bra dag. Först fick jag ledigt på skärtorsdagen så jag kan resa söderut en dag tidigare och får extra lång långhelg. Sen ringde jag Mio möbler som konfirmerade att Devil dearboys soffa kommer nästa vecka å så skorna... och ett underbart väder såklart.

5 comments:

Louise said...

Jag vill ha röda Converse...ja tack! Gött med ledigt på skärtorsdagen, det är jag också! Kort vecka...oh yes. See ya!

C.Hjort said...

för det första, det ska vara DEADLY!!! för det andra så ser det ut som att du har en ren fin köksmatta, har du tvättat den eller har du en kass kamera? ;)


mvh Deadly D

Hannastacia said...

Det var till att va kinkig med namn. Matten ÄR ren!

Converse is tha shit, men tyvärr alldeles för platta för moa. Dessa var också ganska platta, men jag ska köpa mig ett par hälinlägg idag tänkte jag.

C.Hjort said...

jag läste på wikipedia att dom hade just dina fötter i åtanke när dom designade converse, fröken sveeeeeeerd. plattfotare som du är. en annan har ju ett så högt fotvalv att det slutar uppe vid knät.

Hannastacia said...

Nu kan de göra Converse hur platta de vill för jag har hälinlägg i leeeeder i mina skor.

Finns även för höga fotvalv som dina, Mr stinkyfeets.