Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Alienized in a world of nothing

Sunday, April 19, 2009

Alienized in a world of nothing

Först och främst vill jag kommentera det mycket irriterande vädret. Det är ju kallt som skrutt ute! När jag gav mig ut 7.30 i morse var det faktiskt bara 0,1 grader enligt min termometer. Både igår och idag luras solen att det ska vara så där underbart vårväder man vill ha just nu och så kommer man ut och håller på att krakylera. Och sen är man ju såklart så dum att man glömmer det tills nästa gång det är dax att gå ut och fryser lika mycket igen. Blev ingen cykeltur till Fallen som planerat.. allt tack vare vädret.
Och varför är jag så rastlös och uttråkad hela tiden? Både i går och idag har jag försökt hålla mig sysselsatt och har lyckats göra otroligt mycket (för att vara jag) men ändå skakar hela kroppen av tråk. Och just som man tror det inte kan bli värre smyger solen sig fram rakt in i mitt vardagsrum utan persienner och skiner rakt i ögonen på mig. - Det är helg, Hanna, njut av ledigheten, slappna av! My ass... jag har väl aldrig kunnat slappna av förr, så varför skulle jag kunna det nu? Värsta helgen eversch!

All denna tristess får mig att tänka på en del random meningslösa saker:

Corin Nemec var med i CSI Miami igår. Minns ni honom? Parker Lewis! Underbar serie. Corin ska va född 1971 enligt IMDb, men grabben såg ut att va ca 50, schleten och dann. Parker Lewis sändes mellan 1990 och 93 och sen dess har han varit med i ca 58 andra serier (bl.a. även CSI NY) och filmer. Jag tror banne mig inte jag sett honom en enda gång sen dess.
Dessutom trodde jag han hette Corky Nemec... seriöst.

80-talisterna. Nu är ju inte jag 80-talist per say för jag levde faktiskt 3 hela månader på 70-talet. Jag är ju därför tvättäkta 70-talist (vad det nu innebär) och har inget att göra med det de pratade om på Nyhetsmorgon i mörse, men någon sa nåt i stil med... "Möjligheter ses som förutsättningar, men skapar i själva verket apati" och det tycks ju stämma in ganska bra på mig ändå. I alla fall idag.

Ärligt talat! vad pågår i hjärnan på Eskil Rønningsbakken då? Cyklar upp&ner (bara det är ju helt normalt), naken (kan ju aldrig va bekvämt) 1 km upp i luften (?!?). Och så kallar han det konst!!! Nä, Eskil, det är inte konst. Du är sjuk i huvudet!

Att Cola smakar bättre i glasflaska tror jag många håller med om. Och sen smakar ju burk bättre än pet-flaska. Min teori är att det finns en anledning till detta och att den har något med kemikalier i buteljerna att göra Det KAN ju inte bara va inbillning efter som så många tycker samma... om det nu inte är ett exempel på fenomenet snöbollseffekt? Lyckades få mig en Cola Zero i glasflaska i dag. Mycket nöjd över detta. Vardagsrummet (check the paperbaggy) har förövrigt också den mest underbara kycklingsallad med bulgur och mangocurry-dressing. Rekommenderas varmt.

Detta kommer låta helt sjukt, men när jag sitter här i soffan och tittar runt faller min blick, som så många gånger förr, på en liten tejpbit i hörnet till vänster, precis vid listen. Varje gång jag sitter här i soffan och tittar på den tänker jag att jag ska ta bort den nästa gång jag rester mig och går förbi. Detta blir förstås aldrig av, för när jag väl reser mig har jag glömt den. Den lilla tjepbiten har suttit där ett bra tag nu... ända sen julen 2007 när jag fick renoverat misstänker jag. Jag tror det får sitta... har ju blitt en del av inredningen.

Några andra tankar jag inte finner svar på:

Varför är det godare att äta äpple med kniv eller i bitar än rakt av?
Varför är det bara skit på TV på helgerna?
Varför är det bara typ 1 dm lång sladd från mina högtalare till datorn?
Varför fortsätter min blomma bara att växa år efter år trots att jag inte ger den nåt vatten?
Varför är det så svårt att komma på vad man ska äta?
VARFÖR HAR JAG SÅ TRÅKIGT?

I morrn är det måndag. Konstigt nog har jag ingen direkt söndagsångest att tala om. Jag har i runda slängar en miljard saker att göra i morrn och på tisdag. Onsdag och torsdag ska jag på GCP-utbildning (Good Clinical Practice... har nåt med hur man genomför studier att göra tror jag) och sen bär det av till Stockholm och Buddy Holly med Cillan på frebba! Lär ju bli mer drag än denna helg i alla fall :D

Nä, nu får det banne mig vara nog med babbel för idag. Nu ska jag lyfta skrot.

No comments: