Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Svärdsdoktrinen

Thursday, April 16, 2009

Svärdsdoktrinen


En bra dagr mitt yrkesmässiga välmående.

Detta bör uppmärksammas! :D. Sånt där känns bra som faen! Grattis till mig. Terapeut dock... tja, det ingår ju faktiskt i UROterapeut, så, who cares! Det roliga i kråkans sång är att detta är den första patienten i min lilla egna mottagning för denna typ av patienter och det gör ju att det känns extra bra och som att det är värt att satsa på. Inom vården är det ju faktiskt inte helt ovanligt att få dagens ros, men att få det och bli omnämnd specifikt med namn känns extra roligt. Tack Peo.

En lite mindre rolig sak är att min kamera jag köpte i somras är obotligt sjuk. Helt plötsligt för ett tag sedan börja den bete sig konstigt och zooma till oskärpa istället för till skärpa och bara 1 kort av typ 20 blev bra. Sen vart den ju dränkt i köttsoppa i ryggan på väg till jobbet, men det är irrelevant i sammanhanget. Hur som helst tog mamma den till Rolles barnbarn som jobbar på Bennys fofo i Kumla och han diagnostiserade ett krokigt objektiv, som antagligen kommit från en stöt eller smäll (och jag som trodde jag vårdat den så bra). Boten för detta skulle bli dyrare än att köpa en ny. Sukkert är att hade jag köpt den i Sverige hade jag fått en ny på garantin, men så är ju inte fallet här (men den va billig när jag köpte den). Jag får helt enkelt köpa mig en ny igen... men jag gillar ju nya saker, så det är ju kul. Stoffe lovade mig att han skulle fixa en till ett bra pris också.... kanske jag kan få en röd nu!


Detta var bara så fruktansvärt himla roligt att jag inte kunde nöja mig med att länka utan var tvungen att ta med artikeln i sin helhet.

Hon tog rånaren som sin sexslav
Pistolmannen försökte råna skönhetssalongen. Men fick en smäll på käften - och tre dagar som f
astkedjad sexslav. Nu misstänks den kvinnliga föreståndaren för våldtäkt.

Den 32-årige mannen hade bestämt sig för att plundra skönhetssalongen i den ryska staden Mesjtjovska. Strax före stängning i lördags klev han in genom dörren, viftade med pistolen och skrek:
- Alla på golvet, hit med pengarna.
Den 28-åriga förståndaren visade inga tecken på att försöka göra mo
tstånd. Lugnt tog hon av sig förklädet i vars fickor hon förvarade dagskassan.
- Ok, ta pengarna, sa hon enligt Life.ru.
Rånaren gick fram till henne, sträckte sig efter förklädet – och fick en smäll på käften.

Bands vid element
Kvinnan larmade inte polisen. I stället slängde hon upp den chockade mannen över axeln. Sedan tryckte hon i honom Viagra, band fast honom vid ett element och utnyttjade honom sexuellt i flera dagar. När han slutligen släpptes uppsökte han ett sjukhus och larmade polisen. Nu riskerar både mannen och kvinnan fängelse.

Slängde upp honom över axeln!?! Hilarious. Hon ser ju inte så där överdrivet biffig ut, men hon måste va en stålkvinna av rang för att kunna genomföra detta. Eller så var rånaren av typen Barilla spagetti No 1.

6 comments:

mamastacia said...

En sån här notis borde få en mer framstående plats än bland dödsannonserna i lokalblaskan, stolt moder har förstorat det hela för eventuellt inramning. Kameran, tja den har väl varit på fest kanske!!!!

C.Hjort said...

Grattis till rosen. Du borde skicka ett kort till Peo och tacka kanske? det hade jag gjort. Och som jag alltid har sagt, ryska kvinnor är inte rädda att ta för sig. Nu bokar jag in en sommar i öst. tjingtjong.

Hannastacia said...

Jag hade hellre sett annonsen i internationell press, men man får va gla för det lilla.

Peo kommer såklart få tack. Jag är inte helt klar med honom ännu serrö.

Släggan said...

Grattis till rosen!!
Hehe...ja, hon ser ju rätt späd ut på bilden, men rånaren var nog ingen biff som undertecknad...eller så bara låtsades han för att få ligga lite?? Hmm...när går nästa flyg till Ryssland & går det direkt till Mesjtjovska???? :D

Hannastacia said...

Haha, kolla med Christian. Han ska ju tydligen dit också :D

Eva said...

Usch, jag tycker det är läskigt. Våldtäkt är äckligt, vare sig det är en man eller kvinna.