Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Ad omnia paratus

Saturday, April 04, 2009

Ad omnia paratus

Detta må vara lite avvikande, men denna morgon har jag funderat mycket på gnuer. I min ungdoms dagar använde en vän ofta uttrycket "sprang som en gnu". Relaterat till att det gick så otroligt bra att springa i morse (bytte skor till ett par med bättre dämpning och kände inte av knät alls) dök uttrycket upp i huvudet och har upprepat sig otäckt många gånger. Jag beslöt mig för att forska lite i just gnun, men hittar inget om att arten skulle va direkt snabb eller motsatsen heller för den delen. Att de springer är ju solklart... dumt vore ju annat med alla monster i öknen som vill gotta sig på dom. Den är också släkt med antilopen som väl är ganska snabb. Men hörni... oavsett snabbhet, vilket imponerade kraftpaket... 2-2,5 meter med 180-200kg muskler. Motsatsen till Gnutt?

Nu när jag pratat av mig lite om gnun hoppas jag kunna lägga det åt sidan och gå vidare med dagens projekt som är två:

Projekt 1: C24 detox
Detta kommer bli mycket spännande. Jag har i stort och mycket provat allt som finns på marknaden, både den medicinska och inom livsmedel, för att få ordning på mina konstant upprörda inälvor. Det enda som hjälp mig en aning hittills (trots att det tar emot att säga det med min tro på den medicinska vetenskapen) är ett naturläkemedel. Jag är beredd att testa allt även om jag inte har någon direkt tro på att nåt ska fungera ens det minsta. Min evigt omtänksamma mamma har inhandlat detta åt mig så det är väl bara att köra trots den tortyr det antagligen medför. Detta är vad jag ska genomlida från 12.00 idag och 24 timmar framåt.

Dag 1
17.00 En påse pulver i 1 dl röd grapefruktjuice som dricks omedelbart

19.00 En påse pulver i 1 dl röd grapefruktjuice som dricks omedelbart

21.00 2 dl röd grapefruktjuice blandat med 1 dl kallpressad olivolja som dricks omedelbart (här misstänker jag att illamående och upprepade kväljningar kommer förekomma)

Dag 2
6.00 En påse pulver i 1 dl röd grapefruktjuice som dricks omedelbart

8.00 En påse pulver i 1 dl röd grapefruktjuice som dricks omedelbart

Dag 1 intas en lätt frukost och en lätt lunch. Ingen mat efter kl. 12.00. Drick vatten (helst ljummet) under hela kuren, men ingenting annat. det är viktigt att hålla tidsschemat så inte sömnmönstret rubbas. När kuren har avslutats dagen därpå intas bara lätt mat (sallad, grönsaker, etc.) under resten av dagen. Vi rekommenderar att kuren tas i samband med ledig dag eller en helg eftersom du måste gå på toaletten ofta medan kuren pågår.

Låter spännande va? jag vet i sjutton, men jag ska testa. Denna självtortyr ska alltså "rena mag-tarmfunktionen, lever och galla, samt hjälpa kroppens naturliga avgiftningssystem." Purity people, pure purity.


Projekt 2: Hellride healing
Jag har ca 10 minuter på mig att slänga i mig min sista måltid på 24 timmar och häva lite kaffe (för det blir ju inget med det heller, vilket jag misstänker kommer vara det värsta) sen ska jag möta upp mor och ta tag i cykelmekk. Håll alla era tummar är ni rara.

Uppdatering kommer såklart på båda mina projekt senare.

3 comments:

C.Hjort said...

se till att ha mig i luren strax innan kl 21 bara! måste höra dig dricka olivoljan hahaha :D

CiBag said...

O fiii fan, Hannan! Den där kuren verkar vara rena giftet. Jag som mår illa å äter mest hela tiden nu fick kväljningar bara av att läsa om den där olivoljan!

Hannastacia said...

Olivoljan kommer med största sannolikhet ta dö på mig, så innan klockan 19.00 idag kan mycket väl vara sista chansen om ni vill öppna era hjärtan för mig. Du ska få höra baby... man kan ju alltid hoppas på en minor dominoeffekt :D