Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: And the rest will just be rock'n'roll

Monday, April 27, 2009

And the rest will just be rock'n'roll

Oh. My. Goshness! Vår norrlänske vän Brolle har fan gjort det! Vilken karl. Nu är jag egentligen inte alls sugen på att skriva om detta just nu, men jag har ju lovat.

Efter en 3 timmars svettig och trång bussresa ankom jag till Stockholm och blev uppmött av guma Cicci Loo och Coco. Vi drog nästan genast ut till Farsta där Coco bor för att få i oss lite gott käk och mysa i söfa.


Lördag möra tog jag och Cillan en repa i Farsta centrum (vilkets shoppingcenter tydligen fått nåt pris eller nåt för att va så himla bra, vilket jag totalt motsätter mig att hålla med om). Vi skippa Farsta och efter lite piffning tog vi T-banan in till Medborgar
platsen och strosa runt där istället. Jag fullkomligt hatar Stockholm, men jag måste väl erkänna att det var ganska mysigt. Dock mycket folk. Alldeles FÖR mycket. Panik! Innan Buddy, hitta vi ett mysigt biografcafé där vi mumsa i oss en Foccacia (ny favorit i smörgåsvärlden) med kyckling och teriyaki.

(Det va länge sen jag var på musikal nu så jag hade glömt hur kul det va. Det är en sjuk läggning jag vet, men jag fullkomligt älskar musikaler. När jag va liten släpa pappa med mig till London på massa musikaler så det är väl därifrån. Efter jag va på Buddy Holly i London lyssna jag inte på annat i år. Köpte varenda 50 och 60-tals rock'n'roll-skiva jag kunde hitta. Denna fas har gått över för länge sen, men det är nåt visst när man hör de där gamla godingarna än idag (haha, fy jag låter som 100 år). Sen har jag alltid haft nån märklig dröm om att jobba på en musikal. Nu är jag ju så långt ifrån teaterapa eller scenmänniska man kan komma, men bakom... i kulisserna typ. Bara få vad med och sätta upp en vore skoj... eller va vet jag).

16.00 drog han igång, Brolle (som tycks ha skippat tillägget Jr. nu). Brolle va helt suvve i rollen faktiskt. Jag misstänker dock att Buddy inte prata norrlänska, men å andra sidan prata han inte svenska heller, så vad gör väl det. "Ni bara går runt och är full hela tin". Hihi, han är för söt. Vi var helt saliga efteråt och vad passar bättre i det läget än en härlig jordgubbsdrink, så vi drog till Kellys. Klockan va ju bara typ 19.30 vid detta laget, men när vi kom på att vi va tvungna att käka lite var det så mycket folk att det var omöjligt att få ett bord där. Det härliga vädret kan ha haft nåt med det att göra. Planlöst traska vi runt tills vi hitta ett mysigt fik och slängde i oss en Foccaciavariant till, denna gång med tonfisk och mozarellla. Efter det var vi färdiga. Man blir trött av att bli uppspelt, så med lite choklad i väskan åkte vi åter till Farsta och mös istället.

Söndagen drog vi in till City ganska tidigt och jag fyndade de skor jag alltid drömt om, nämligen Adidas gamla hedliga! Har drömt om dom sen jag va liten, men aldrig av nån anledning köpt dom. Nu var
det rea 499:-, mot de normala 799:-. Pöööörfect!

Bussen hem gick 16.15 och det var ganska skönt att komma hem i tid för
en gång skull. Riktigt trevlig helg alltså. Får nog bli en favvo i repris fast i London inom kort.

2 comments:

Eva said...

Skoshopping är ALDRIG fel!

Hannastacia said...

Nä, men det finns ju så många fina. Har spanat in ett par ballerinaaktiga med som jag nog bara måste ha.