Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Walk through the valley of the shadow of death

Sunday, April 05, 2009

Walk through the valley of the shadow of death

Ok... för att fatta mig kort och koncist... ALDRIG mer! Vaknade 5.45, släpade mig ut i köket och svepte en grapedrink med pulver. Ca 30 minuter senare försvann började det svartna framför ögonen och pladask låg jag i en liten liten hög av total lelöshet. Efter åtskilliga försök att ta mig upp på fötter, lyckades jag släpa mig in i badrummet och få igång vattenkranen med iskallt vatten att hålla händerna under. Efter att ha tuppat av åtskilliga gånger lyckades jag tillslut kvickna till så pass att jag kunde ta mig in till sängen, likblek och dyngsur av svett. Sen slockna jag och vakna 1 timme senare. Krävs väl inget geni för att förstå att jag hoppade över 8-drinken. Efter ytterligare några timmar mådde jag så pass att jag fick i mig en rostad macka och lite kaffe (kanske inte det smartaste att dricka kaffe, men vem kan va utan?) och sen kom jag så sakterligen tillbaka till mig själv. So people... får ni nånsin för er att göra något liknande... tänk igen och tänk om.


Så fort jag hämtat mig från mitt stadium av medvetslöshet gav jag mig ut på äventyr på min buuuty bike. Vilken komfort! Tyvärr har ju solen gömt sig bakom en mycket grå himmel idag, men vad gör väl det när det ändå är 10 plusgrader ute (blåste ganska kallt dock). Blåste sta till Stadium outlet på aspholmen och köpte mig ett par Reebok coozypants. Hojja förbi Rusta också, men där hitta jag inget av värde så jag drog till Ekersch och köpte mig en grillad kylling som jag dratt i mig (nä, inte hela såklart) med sallad och mangoraja. Hoppas magen pallar nu.


Efter att ha sett mig själv i spegeln i morse efter mitt detoxmissöde, då ett spöke skulle sett färgglatt ut, och bristen på sol idag bestämde jag mig för att göra nåt jag inte gjort på säkert 15 år. Jag har solat solarium!!! Ligger ett Meddo vid Ekersch som har öppet dagligen 7.00-22-00. Jag är röd!
När jag var yngre och vi skulle åka på solsemester med familjen brukade mamma låta mig sola lite solarium med henne på jobbet. Låter kanske knäppt, men va ganska smart för då fick min annars kritvita hud en grund och jag brände mig inte lika mycket (fick dock alltid efter några dagar ändå ha thischa på mig i poolen och skämmas).

På vägen hem mumsade jag i min årets först glass. Det blev en strut Lion. Fabulicious!

No comments: