Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Stacias' Spider Chokeslam

Wednesday, April 15, 2009

Stacias' Spider Chokeslam

I år ska jag hinna först! Första spindeln är alltid den värsta. Och största. Jag minns det förra året som om det var igår. Ungefär så här var det:

Jag och Christian såg en spindel i bulldozerklass krypa över golvet i hallen. Då bägge är livrädda höll vi på att försitta vår chans att ens HA en chans att ta dö på den, då vi istället spenderade den dyrbara tiden med att tjafsa om vem som skulle... och hur den skulle! Det blev att jag slängde en hög med tidningar på den. Må hända ganska idiotiskt. Må hända ganska lätt att hinna undan med 8 snabba smidiga ben, när tidningarna kastas från 3 meters avstånd och när de landar som om de vore bomullstussar som studsar viktlöst åt olika håll pga av mitt darrande handlag. Jag skulle bli förvånad om den ens fått lätt huvudvärk om den överhuvudtaget blev träffad. Hur som helst va spindeln, trots mitt kallblodiga mordförsök, inte där när jag tillslut tog mod till mig att lyfta på tidningshögen... varken död eller levande. Strax senare (minns inte antal dagar) var guma Cillan hos mig. Detta var en måndag morgon och jag skulle upp och jobba, medan Cillan skulle få sova eftersom hennes tåg hem inte gick än på flera timmar. Klockan 5 cirkus lunkar jag halvsovandes in i badrummet och där är han!!! (här inbillar jag mig än i dag att det va samma rackare och att det inte va en till för att psyket ska hålla). Ganska så klarvaken nu, va? Stor som Berhn Tower var tänkt att bli och snabb som en iller. Jag gjorde ett tafatt försök att spraya ihjäl honom med hårspray, men gav upp och studsade skrikande in till Cillan som efter många långa minuters ihärdigt tjat tröttnade på att höra min dödsångest och masade sig upp ur sänghalmen. Hon lyckades bättre. Hon är min hjälte. Men det tog ett bra tag att få dö på kräket.

Efter denna traumatiska upplevelse inhandlades nya nät till köks- och sovrumsfönstret och den största sprayburken jag kunde hitta med Radar Raid. Dit jag vill komma är att jag i år tänker gå över lägenheten med Radar redan INNAN jag ser denna årets första. Problemet med Radar är att man även utrotar ett gäng alveoler, så ska man andas bör man göra detta innan man sprayar och sen springa för livet om man vill ha nån lungfunktion kvar. Men ärligt talat... är det så viktigt att andas egentligen?

5 comments:

mamastacia said...

Haha, börja jakten på spöket du, förra året fick "någon" rycka ut för sanering i badrum och under diskbänk, måste varit spöken för några spindlar fanns inte att beskåda, varken döda eller levande

Hannastacia said...

De finns där... tro mig. De vill bara jävlas med mig och få mig att se dum ut för er andra, men när jag blir själv kryper de fram ur sina vrår och skrattar gott, redo att attackera varje chans de får.

Kanske får köra en sanering i år igen ;).

mamastacia said...

"The Ghostbuster" står redo,rycker ut och jagar bort allt, spindlar,drakar,spöken under sängen och övriga inkräktare,tänk ibland räcker det att visa sig för att skrämma allt otyg, vad kan det bero på tro????

C.Hjort said...

såna här inlägg förstör min machostämpel förstår du ;) och till mamma eklund kan jag säga att skönhet skrämmer, tro mig, jag vet :D

Eva said...

Hahaha, fan vad jag garva!!
Nä, du får inte utrota några alver! ;)