Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Skallenbank

Wednesday, February 01, 2012

Skallenbank

Somnade med huvudvärk, vaknar med huvudvärk. Det känns som det kommer från en alldeles för spänd käke. Detta trots att jag haft bettskenan hela natten. Blä, va jobbigt. Oh, well, en Ipren från ta tag i det problemet för nu.

Onsdag och fortsatt svinkallt ute. Det är banne mig inte kul att gå ut när det är så här, men man måste ju. Jag har i alla fall ledigt på fredag och åker därmed neråt Götet redan i morgon efter jobbet. Hoppas jag kommer ner bara. Oväder på gång ju. Rysskyla och snökanon låter ju skittrevligt. Hoppas det håller dig på östkusten och skippar resten. Och att det inte stör mitt tåg som ju kommer från Stockholm när det hämtar upp mig.

Ska nog spendera fredagen i sängen tills Daniel kommer från jobbet. Känns som jag inte sovit ordentligt på evigheters evigheter och det är väl det som ger huvudvärken I guess.Men först måste jag stå ut en stund till.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: