Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Kallt/varmt/kallt/varmt

Thursday, February 16, 2012

Kallt/varmt/kallt/varmt

Torsdag morgon och 11 grader kallt igen. Trots att vi inte haft mycket vare sig kyla eller snö jämfört med tidigare år är jag redan trött på det och önskar det väck. Sånt här väder... med snötäcke, minus på natten och noll på dagen är inte heller det ultimata för bilkörning. Man kan ju bara hoppas de saltat E20 a.k.a "Dödens väg" bra tills i morgon när jag och mamsen ska åka.

Har ingen lust att gå till jobbet idag. Inte för att jag är trött eller tycker illa om jobbet, utan för att jag vill va hemma och fixa. Fick en otrolig lust att städa (som jag vet inte kommer hänga i tills jag kommer hem) och jag har därmed skurat badkar och handfat här på morgonen. Samma sak med packande. Vill gö det nu, men kommer säkert inte ha samma lust i eftermiddag. Om ni undrar varför det är en så stor grej att packa är det för att jag tänkte passa på att ta med grejerna till Holland redan nu när jag åker bil. Bra mycket smidigare än att släpa det på tåget ju. Ibland är jag bra klipsk va?!

Men... jag får inte bara slippa jobbet så där ju. Vem får det? så det är bara att bylsa på sig och ge sig sta.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: