Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Otroligt!

Wednesday, February 08, 2012

Otroligt!

Jag vet inte riktigt, men jag TROR jag sovit hela natten igenom. Verkar så otroligt att jag undrar om jag inte vaknat nån gång och glömt av det, men hur mycket jag än försöker minnas kan jag inte komma ihåg att jag kollat på klockan under natten. Är det verkligen sant är jag ju överlycklig för det har ju inte hänt på flera veckor. Känner mig faktiskt ganska pigg också. Och jag har inte haft ont i huvudet sedan måndags morse. Kan det vara så att jag är på väg tillbaka.

Känner mig otroligt sugen på att springa också. Det var så himla länge sen, men jag har ju bara inte haft orken. Eftersom jag inte är den som ger sig när det gäller träning och ju vet att det får mig att må bättre har jag ju såklart inte låtit bli under den här tiden, men jag kan inte missas när jag hade ett sånt riktigt utmattande rejält träningspass sist. Det har mer varit att orken tagit slut och jag gett upp långt innan jag egentligen velat. Det fiinns ju inget likt den känslan man får efter ett redit pass som där man bara känner att man genererat energi och jag hoppas jag kan komma åter till såna pass snart. Det är ju faktiskt lite varmare idag... "bara" 4,5 minus så kanske jag orkar mig ut på en runda ikväll!

Varmare ute betyder kallare inne i casa Svärd och de senaste två kvällarna har varit rent förjävliga här hemma. Händerna som isbitar som går sönder när som helst och en kropp så kall att man blir lamslagen. Men... jag ser ljuset i tunneln. Våren är banne mig inte långt borta nu ju. Det är bra mycket ljusare både på mornar och kvällar.

Under mars har jag mycket spännande inplanerat och då går det säkert ännu snabbare till våren. Vi börjar ju med Hollandsresan i månadsskiftet. Dryga veckan senare uroterapiträff i Göteborg och Dennis föllsedagskalas. Helgen efter det åker mina nya lilla familj på kryssning för att fira pappas föllsedag och sista helgen i mars: SciFi-mässa, fotboll och MMA-gala. Ja, ni ser... mars är fullspäckad av roligheter.

Sammanfattningen av veckan so far är att den varit bättre än på länge. Det innebär att det också gått ganska fort och jag blir nästan lite chockad över att det redan är onsdag. Hoppas det fortsätter i samma bana. För hur snabbt det än går har jag saknat Daniel sedan jag åkte därifrån och längtar efter helgen och mina killar helt sjukt mycket.

Nu... arbeit


Image and video hosting by TinyPic

No comments: