Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Vardag igen

Monday, February 06, 2012

Vardag igen

Alltid vardag igen. Helgerna går så jälla fort! Har haft en bra sån dock. Det är mer snö i Göteborg än här hemma konstigt nog och kallt har det varit, men när man har en go kille att krypa upp hos spelar det mindre roll.

Vi var på fest i Daniels gamla hoods i lördags. I Ale kommun. Älvängen hette det nog minsann. Linda fyllde år och bjöd på skiva med tårta och grejer. Riktigt trevligt. Tack och lov fick vi skjuts både dit och hem för det var en rejäl bit dit. Och så var det minus 20 grader. Way to cold att ge sig ut i om man ska åka buss och byta och ha sig enligt mig.


I söndags kollade vi på dokumentären om OKEJ. Tänk va roligt det är med den tidningen och vilken inpact den hade back in the days. Och man kommer ju ihåg omslagen och artiklarna! Jag menar vem minns inte Dag Finn naken i badkaren. Vilken hidious bild egentligen haha. Undrarb om han är stolt idag.


Tiden gick snabbt denna morgon. Gotta bolt.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: