Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Samma dag?

Wednesday, February 01, 2012

Samma dag?

Vilken otroligt konstig och lång onsdag det blev. Jag gick till jobbet som vanligt i morse. Lugnt som tusan under förmiddagen trots att det var Malcolm som hade mottagning och då brukar det vara cystoskopier på löpande band. Hur som helst klockan 10.45 gick jag ner och bytte om och gick hem... typ. Jag hade tid på vårdcentralen och den ligger ju nästan här hemma. Sen tillbaka och sen var det dax för eftermiddagen som ju då kändes som en ny dag. Det gjorde ju att det kändes lite lättare faktiskt och eftermiddagen blev lite mer hektisk eftersom jag råkade svara i telefonen och när man gjort den en gång är det svårt att lägga ifrån sig den innan det ringer igen.

Tillslut kom jag från jobbet i alla fall och helt kaputt slut släpade jag mig till Ekersch och köpte toapapper och annat nödvändigt och sen hem. Det känns som minst två dagar passerat sen jag lämnade hemmet i morse!

Om jag bara kunde sluta vara så trött! Jag sover ju helt skräp!!! Har sedan typ jul vaknat mellan 01.00 och 03.00 och sen är det helt hopplöst att somna om ordentligt. Somnar gör jag men vaknar om och om igen tills det är dax att gå upp. Jag orkar inte vara så trött längre. Orkar ju inte träna ordentligt eller nåt. BLÄ! Visst kan det vara mörker och vinter, men ska det vara så här jäkla illa?

Oh well i morrn är det torsdag och jag åker till Daniel... där sover jag i alla fall bra mycket bättre!


Image and video hosting by TinyPic

No comments: