Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: With mom in Gothenburg

Monday, February 20, 2012

With mom in Gothenburg

Måndagen redan avklarad. Den gick i ett jehuu! Bra det för jag är ju lite nedstämd att det är så långt kvar tills jag ser min baby igen. Nu ska jag inte klaga för att när jag väl ser honom kommer vi ju spendera 7 dagar tillsammans, men att vi ska vara ifrån varandra i en dryg vecka innan dess känns tungt och i princip omöjligt.

Hade en supertrevlig helg i Göteborg med Daniel och mamsen. Jag och mamma brummade ur stan vid 13.00 och var framme på ett kick. Jag hann ge mamma en rundvandring hemma hos Daniel innan han kom från jobbet och det dracks kaffe. Daniel lagade mat till oss på kvällen. Ett nytt recept med kassler som blev urmumsigt. Han är bättre kock än vad han själv vill ge sig kred för. Sen gjorde vi inte mycket mer än snackade skit och kollade tv. Riktigt mysigt.

Till skillnad mot på fredagen var vädret helt uselt när vi vaknade. Det blåste och regnade i sidled. Inte alls nåt gå-på-stan-väder direkt. Vi började med en runda i Nordstan innan vi mötte upp Cillan och tog en mysig fika på Fröken Olssons café. Sen gick jag och mamma Kungsgatan fram och åter. Det var i princip bara vi där i ovädret. Inte alls trevligt på nåt sätt så vi vände tillbaka till Nordstan och gick lite till där. Mamma fick lite shoppat i alla fall. När vi var klara ringde vi efter Daniel som kom och mötte oss och tog med oss till O'Learys på Centralstation som är alldeles nyöppnat. Riktigt trevligt faktiskt. Vi åt förrätt i form av Mozarellasticks innan vi smällde varsin hamburgare och lite kaffe på det. Sen åkte vi hemåt och skrattade oss igenom en film och ett avsnitt The Wire innan vi deckade. Man blir bra trött av att strosa omkring på stan.

Söndagen spenderades framför lite hockey innan jag och mamsen åkte hemåt vid 14.30. Jag är nöjd med helgen även om vädret kunde varit bättre på lördagen. Vi får helt enkelt göra om det när vädret blir lite bättre. Var så himla trevligt att ha mamma med!

Åter till verkligheten då. Dagen har varit bra. Egen mottagning på förmiddagen och en massa trassel att lösa på eftermiddagen. Det är lustigt de där när det trasslar och man får problem efter problem att ta tag i . när man hålls känns det som man ska bli tokig, men när man väl löst det känns det så himla bra.

Tog en timmes rask promenad i ruskväder efter jobbet. Eftersom jag traskar omkring i urdåliga skor på jobbet sen Volvoskorna gick sönder är jag alltid urtrött i fötterna när arbetsdagen tar slut... eller ja, redan efter nån timma egentligen så en promenad är en rejäl ansträngning. MÅSTE köpa nya arbetsskor. Det känns bara så himla trist att lägga nästan 1000 spänn på't. Men man måste ju faktiskt tänkta på att det är i dom jag spenderar större delen av dagen. Lätt att säga svårt att verkställa.

Ett bad står på schemat. Ett varmt och långt sådant.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: