Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: It's a cold cold morning

Monday, January 30, 2012

It's a cold cold morning

Titeln är från en gammal låt som dök upp i hövve denna morgon. Typ Deus eller Dinosaur Jr från back in the days. Vet inte vilken eftersom jag själv inte var direkt förtjust iden, men många av mina polare gick och sjöng på den jämt och jävla ständigt.

Det är verkligen kallt denna morgon. Har 10 minus på termometern och jag bävar verkligen för att gå till jobbet. Blä för kyla. Åtminstone inte så mycket snö här. I Göteborg är det betydligt mycket mer.

Jag har haft en bra helg som vanligt i Göteborg. Bra förutom att mine mage gett mig oerhört mycket besvär. Det gör den fortfarande och jag blir tokig om det inte går över snart. Tack och lov för att jag har en så underbar kille som tagit hand ynkliga lilla mig.

I fredags kollade vi på "Svart katt, Vit katt". Jag vill nog INTE rekommendera den, nej. Visst var det en hel del tokigheter i den som var skoj, men jag tyckte nog mest den var jobbig. Synd för jag trodde den skulle va så bra. Daniel sov genom hela. Lördag kollade vi på "Hobo with a shotgun". Om den var bra eller inte vet jag inte för här var det min tur att sova genom hela filmen haha. I övrigt har det varit fotbollsträning och så var vi en sväng på stan i lördags medan Dennis var på kalas. Bytte ett par byxor och köpte fotbollsstrumpor och lampa till hallen. Hua, vad mycket folk det var. Lönehelg är ingen bra helg att åka in till stan i Göteborg. Det är ett konstaterade.

Igår gjorde vi torsk med äggsås. Vi är såna jäkla kockar :D. Det var på Dennis önskemål faktiskt eftersom han tycker den är så god i skolan och vi lyckades riktigt bra faktiskt! Mums. Det blir det igen. Det är så köttbullarna med potatis, sås och lingonsylt vi åt i fredags. Jösses vilka gourmander.

Ny vecka nu då. Tror den blir ganska lugn för när jag kollade på schemat i fredags såg det ganska glest ut på läkarfronten. Hur ska det bli i dessa besparingstider egentligen. Jag menar utan läkare kan vi ju inte göra mycket och köerna bara växer. Känns inte bra att behöva vara den som sitter i telefon och motar patienter, men det är väl en del av att vara sköterska att få ta skit för vad andra gör och då menar jag såklart de som bestämmer, a.k.a politiker.

Nu ska jag försöka förbereda mig mentalt på den kyla jag ska ut i. Vet inte riktigt vad jag ska ta på mig, men frågan är om det egentligen spelar nån roll. Jag lär ju frysa oavsett.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: