Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Finally

Friday, January 20, 2012

Finally

För det första... ge fan i att skjuta folk i den här stan! Har vi inte nog med alla galningar som går runt och våldtar folk? Ska vi ha en massa skjutningar också? Hur mycket ska en liten stad som Örebro stå ut med egentligen?

Inatt har jag faktiskt sovit bättre även om långt ifrån bra. Ända till 3.38 lyckades jag hålla ögonen stängde helt, men sen var det klippt. Jaja, man får vara nöjd med det lilla, eller vad säger man?

FREDAG gott folk! YE-fuckin-AY! Som jag längtat. Känns helt fantastiskt bra. Längtar efter att få komma hem i eftermiddag och sätta igång med tvätt och sista städningen så det blir klart. Hoppas ju kunna ta en lite tuppalur också innan det är dax att gå och möta Daniel vid 18.48 på stationen.

Men först... några timmar på urologen.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: