Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Starbucks

Tuesday, January 24, 2012

Starbucks

Det är tisdag och det känns faktiskt helt ok. Tisdagar brukar ju annars kännas skit redan när man vaknar. Vet inte alls vad som är annorlunda denna tisdag, men det är ju inget negativt med det.

Har inte sovit nåt vidare dock. Det känns som det var evigheter sen jag sov ordentligt i veckorna. Börjar mina uppvaknanden vid 01-snåret och sen är det flera stycken innan det är dax att gå upp. Konstigt nog är det fortfarande inte direkt svårt att komma upp. Studsar upp som vanligt runt 4.33, men sen... sen blir det jobbigt. Har en svacka runt nu och sen kommer ju nästan nästan på pricken klockan 14.00. Funderar på om man ska testa Valerina. Det har hjälp andra så varför inte mig. Jag har ju dock inte några problem att somna, där jag fattar att den största effekten ska va, så det kanske inte gör nån nytta. Eller så skiter jag i det och köper mig lite Enaxin igen. Det vet jag ju att det faktiskt hjälper.

Jag tycker det är för kallt ute nu. Minus 5. Det ska man väl inte klaga på med tanke på hur det varit tidigare år, men jag ser ju helst att det är liiite varmare. Konstigt nog är det ännu kallare i Göteborg och verkar som det ska vara det hela veckan. Daniel säger att det är bra med tanke på insekter och skit som behöver dö och han har nog rätt idet, men jag som ju är en riktig fryslort har svårt att de det långsiktiga i det. Men... visst blir jag tacksam om vi slipper en massa  extra vidriga kryp till sommarn.


Nu till dagens bästa: Starbucks öppnar på Centralen i Göteborg idag! Man kan ju tro att det är en myt att Starbucks har världens bästa kaffe... speciellt med tanke på att USA i övrigt har det vidrigaste, blaskigaste nånsin annars, men Starbucks är förtjänta allt gott som sägs om dom. Kaffet är underbart och vem tackar nej till en isande kall Frappuccino? Ja, kanske inte i dessa minusgrader då, men när det blir varmare. Jag är överlycklig!


Ännu gladare kommer jag bli när de börjar sälja den buteljerad i kioskerna. Då kommer jag bli addict and proud of it!


Image and video hosting by TinyPic

No comments: