Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Hindermässa och tvillingarna Sandberg

Thursday, January 26, 2012

Hindermässa och tvillingarna Sandberg

Idag gjorde jag det jag sagt att jag inte skulle. jag gav mig frivilligt upp på stan och in bland knallarna på hindermässan. Målet var att köpa lite gotta till mina grabbar till helgen. Det var banne mig inte lätt trots att typ 70 % av knallarna var just godisknallar. Så mycket folk! Vilken mardröm. Stortorget är ju egentligen inte så stort, men när man ska navigera mellan knallar och ett hav av folk känns det enormt. Jaja, jag tog mig igenom i alla fall och med mig hade jag tre stänger: mintchoklad, tutti frutti och cola plus 1/4 kg marknadsgodis bestående av nougat, mintnougat, hallonnaougat och kolanougat samt några såna runda mintprylar med en chokladprick på. Hoppas grabbarna gillart nu för jag tog några bitar, tyckte det var underbart första och höll på att spy efter andra. SOCKER! nu gillar jag ju sött, men yack!

På vägen hem fick jag mig ett kärt återseende. Jag sprang rakt in i Hillis och Jojo och Hillis nya lilla tös Vera. Minns inte när jag såg nån av dom sist, men Hillis var ju i alla fall minst 9 månader sen och vi kann nog plussa på rejät många fler. Som vanligt är det precis som vi sågs igår när vi ses och återigen har vi nu bestämt att hitta på nåt snart. Hoppas verkligen vi håller det denna gång för de är ju bara för underbart med gamla kära vänner.

Jag somna på soffan när jag kom hem. Varit sjukt trött hela dagen och jag antar att min kassa sömn, trots att en varit bättre än förra veckan, tar ut sin rätt. Vaknade för en liten stund sen och hoppade i badet och sitter nu med turban på skallen och vet inte hur jag ska orka nåt endaste litet mer ikväll. Packa ska jag i alla fall gö för i mon är det dax att åka hem till Göteborg igen!!!



Image and video hosting by TinyPic

No comments: