Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: February 2012

Tuesday, February 28, 2012

HERE WE GO!

Känns mycket skumt att säga äntligen om en tisdag, men ÄNTLIGEN TISDAG! Varför tycker jag så då? Jo, det är dax för första etappen på Hollandsresan, dvs Göteborg. Vi åker ju inte förrän på torsdag, men då tanken var att vi skulle gå på Cannibal Corpse m.fl i kväll tog jag ledigt i morgon med. Nu ska vi inte det eftersom prick samma uppsättning spelar i Holland, men det kan ju vara skönt med en dag innan avgång. Daniel jobbar så jag får roa mig själv. Eftersom jag har två uppsättningar packning nu måste jag i alla fall bestämma mig för vad jag ska ha med mig och packa om. Sen har jag lite annat smått (eller kanske inte så smått) för mig som jag får berätta om sen.

Nu hoppas jag att arbetsdagen går fort fram till 15.10 och att åget till Göteborg går smärtfritt. Går allt som det ska borde jag landa hos mina älskade pojkar runt 18.30. Som jag längtar!!!

Image and video hosting by TinyPic

Sunday, February 26, 2012

Helgen är över

... och jag är glad för det. Det har varit en tråkig helg utan mitt hjärta. Speciellt idag när jag fick kolla på UFC 144 helt själv. Visst är det alltid kul, men det är ju hundra gånger roligare med sällis.

Efter mycket om och men har jag bestämt mig för lite kläder att packa med. Jo, visst packade jag tills jag åkte ner sist och den väskan står nere i Tuve, men jag var ju inte helt nöjd och efter att ha tvättat här hemma hittade jag ju en massa annat. Snart har jag hela min garderob i Tuve haha.

ja, som sagt helgen är över och jag ska börja förbereda mig för att gå till sängs. Måndagen och lite mer än halva tisdagen kvar innan det bär av. Må det gå fort dit.


Image and video hosting by TinyPic

Update

Oj, vad det var länge sen jag skrev. Ja, det kan väl va dax nu då när jag sitter med kaffet i näven och väntar på att det ska bli lite ljusare så jag kan ge mig ut och springa.

Jag är ju hemma i helgen och saknar mina killar i Tuve nåt oerhört. Men jag har tagit tillfället i akt att i fredags städa och tvätta här hemma och i går träna och planera Dennis kalas.

Det var oerhört skönt att springa igår morse och jag inser hur mycket bättre det går när jag gör det på morgonen... innan fötterna blivit trötta. Förhoppningsvis ska de inte behöva bli så trötta längre eftersom jag efter många månader och mycket om och men beställt nya och i fredags fått nya volvoskor. Jag minns ju vilken wow-känsla det var när jag fick mina första att man faktiskt kunde jobba en hel dag och INTE ha ont i fötterna när man kom hem. Hoppas det blir samma denna gång. Hur som helst så gav jag mig ut på en promenad efter jag sprungit och det slutade med att jag traskade runt i två och en halv timma i den underbara vårsolen. Slörpa i mig massor med D-vitamin med andra ord. Lovely var det, men sen var jag trött och somnade en svänga på soffan.


Dennis fyller ju 8 år den 13 mars den lille skiten och den 17 mars blire kalas. Jag har redan hittat garneringen till vad som kommer bli världens bästa tårta. Michael Jackson. Grunden blir Dennis favvo psrincesstårta fast med banantårtbotten.

Igår roade jag mig också med att göra prototyper till inbjudningskort till kalaset. 




Min egen favvo är den röda "This is it"-varianten. Vad jag förstod hade Dennis tokgillat allihopa, men favorit var såklart Pokemonvarianten eftersom det var en bild på honom i den. Tyvärr dålig upplösning på själva kortet, men eftersom han gillade den bäst får jag la leta och se om jag kan hitta någon bättre. han är bara värd det bästa den lille!

Annat nytt är att det verkar som att Atos is alive and kickin´. Eller ja, det vet jag ju inte ännu, men Daniels bror och hans kompis har bytt ut det mesta (inkl kamrem) och enligt datorn finns bara en givare (?) kvar att åtgärda och sen ska den vara så gott som ny. 5000 kommer kalaset gå på, vilket ju är skiiiitbilligt trots att det är skiiiiitmycket pengar. Hoppas jag kan få den tills jag åker ner på tisdag så jag kan ta ut den på lite körning. Krävs nog en del innan jag ska våga lite på den igen. I alla fall så pass att jag vågar köra den fram och åter mellan Örebro och Göteborg.

Nä, nu är det nästan ljust ute och löpardojorna åker på. Hoj så länge.


Image and video hosting by TinyPic

Tuesday, February 21, 2012

VÅR!

En småtrevlig bok om 23-åriga Frida som går journalisthögskolan och får praktikplats i Bruseryd, ett litet samhälle som blir allt ödsligare. Frida blir djupt besviken på att få sin praktikplats där och dessutom gör pojkvännen slut. Men det blir inte som hon trott i Bruseryd.
Jag har äntligen fått tag i en bok. Lånat den av Emma. När jag tänker på Carina Hjulström, tänker jag väl inte riktigt komedi, men enligt Emma och recensioner ska denna bok (och efterföljare) vara så rolig att man skrattar högt. Återstår att se om jag gör detsamma.

Tisdagen gjord! Skönt.Dom behövde mig inte på dagkirurgen så jag hängde kvar på mottagningen och vi hade det trevligt som vanligt. Jag tog mig i kragen och beställde nya arbetsskor idag. Det gjorde ont i hela mig att skicka i väg beställningen på skorna som kommer kosta mig 945 kronor, men vafan jag var ju tvungen. Så om 2-5 arbetsdagar behöver jag inte ha ont och svettas ihjäl om fötterna längre. Ska blir riktigt riktigt skönt!

Idag har det verkligen varit vår!!! Solen har lyst, det har varit vindstilla, snön är nästen helt borta och termometern har visat 4 plus. Så himla underbart. Synd bara att man varit instängd på jobbet, men jag tog i alla fall en redig promenad på vägen hem. Må det nu vara slut på snö och kyla och låt våren komma.


Image and video hosting by TinyPic

Monday, February 20, 2012

With mom in Gothenburg

Måndagen redan avklarad. Den gick i ett jehuu! Bra det för jag är ju lite nedstämd att det är så långt kvar tills jag ser min baby igen. Nu ska jag inte klaga för att när jag väl ser honom kommer vi ju spendera 7 dagar tillsammans, men att vi ska vara ifrån varandra i en dryg vecka innan dess känns tungt och i princip omöjligt.

Hade en supertrevlig helg i Göteborg med Daniel och mamsen. Jag och mamma brummade ur stan vid 13.00 och var framme på ett kick. Jag hann ge mamma en rundvandring hemma hos Daniel innan han kom från jobbet och det dracks kaffe. Daniel lagade mat till oss på kvällen. Ett nytt recept med kassler som blev urmumsigt. Han är bättre kock än vad han själv vill ge sig kred för. Sen gjorde vi inte mycket mer än snackade skit och kollade tv. Riktigt mysigt.

Till skillnad mot på fredagen var vädret helt uselt när vi vaknade. Det blåste och regnade i sidled. Inte alls nåt gå-på-stan-väder direkt. Vi började med en runda i Nordstan innan vi mötte upp Cillan och tog en mysig fika på Fröken Olssons café. Sen gick jag och mamma Kungsgatan fram och åter. Det var i princip bara vi där i ovädret. Inte alls trevligt på nåt sätt så vi vände tillbaka till Nordstan och gick lite till där. Mamma fick lite shoppat i alla fall. När vi var klara ringde vi efter Daniel som kom och mötte oss och tog med oss till O'Learys på Centralstation som är alldeles nyöppnat. Riktigt trevligt faktiskt. Vi åt förrätt i form av Mozarellasticks innan vi smällde varsin hamburgare och lite kaffe på det. Sen åkte vi hemåt och skrattade oss igenom en film och ett avsnitt The Wire innan vi deckade. Man blir bra trött av att strosa omkring på stan.

Söndagen spenderades framför lite hockey innan jag och mamsen åkte hemåt vid 14.30. Jag är nöjd med helgen även om vädret kunde varit bättre på lördagen. Vi får helt enkelt göra om det när vädret blir lite bättre. Var så himla trevligt att ha mamma med!

Åter till verkligheten då. Dagen har varit bra. Egen mottagning på förmiddagen och en massa trassel att lösa på eftermiddagen. Det är lustigt de där när det trasslar och man får problem efter problem att ta tag i . när man hålls känns det som man ska bli tokig, men när man väl löst det känns det så himla bra.

Tog en timmes rask promenad i ruskväder efter jobbet. Eftersom jag traskar omkring i urdåliga skor på jobbet sen Volvoskorna gick sönder är jag alltid urtrött i fötterna när arbetsdagen tar slut... eller ja, redan efter nån timma egentligen så en promenad är en rejäl ansträngning. MÅSTE köpa nya arbetsskor. Det känns bara så himla trist att lägga nästan 1000 spänn på't. Men man måste ju faktiskt tänkta på att det är i dom jag spenderar större delen av dagen. Lätt att säga svårt att verkställa.

Ett bad står på schemat. Ett varmt och långt sådant.


Image and video hosting by TinyPic

Friday, February 17, 2012

Med mamsen till Gbg

Det är alltså dagen D för min och mammas resa till Göteborg för att hänga med boyfriend/svärson och göra stan. Sak bli så himla skoj.

Hade väntat mig ännu en iskall morgon med hala vägbanor, men en tittpå termometern som visar noll och på vägverkets halkrapport visar annat. Toppen. Låt det stämma nu också!



Dagen börjar dock med att jag ska ta HellSaab, som står ute på gatan sen igår och köra mor till Kumla. Detta för att bilen ska finnas hos mig så jag kan köra förbi Kumla efter jobbet och hämta upp mamma på vägen. Inte det smidigaste kanske, men så får det bli.

Planen är att ta det varligt hemma ikväll för att i morgon ta med mor upp på staden. Klockan 13 ska vi möta upp Cillan för lunch och sen blir det väl lite mer stadshäng innan Daniel kommer in och möter upp för supé på nån slags hamburgerrestaurang... typ O'Learys.

Tycker det ska bli fruktansvärt kul att köra faktiskt. Har ju inte gjort det sedan jag lämnade ifrån mig bilen och jag saknar det faktiskt. Jag är ju en sån sån där konstig prick som gillar att köra bil långt.

Packningen, som ju då även är till Hollande är jag inte alls nöjd med, men det får duga för nu. Antagligen kommer jag hinna tänka om innan det är dax, men så får det väl bli då.

Nä, gott folk.... off I go. See ya!

Image and video hosting by TinyPic

Thursday, February 16, 2012

Smälter!


Mitt hjärta smälte totalt när jag öppnade kuvertet som kom på posten idag. Det var en alla hjärtans dags-hälsning från Lill- och Stor-velander. Kuvertet på bilen är byggt av den lille såklart, dock för litet för att stoppa nånting i så det låt i ett större kuvert tillsammans med ett brev från dom bägge. Fyfan vilken underbar liten familj jag fått mig.


Image and video hosting by TinyPic

Kallt/varmt/kallt/varmt

Torsdag morgon och 11 grader kallt igen. Trots att vi inte haft mycket vare sig kyla eller snö jämfört med tidigare år är jag redan trött på det och önskar det väck. Sånt här väder... med snötäcke, minus på natten och noll på dagen är inte heller det ultimata för bilkörning. Man kan ju bara hoppas de saltat E20 a.k.a "Dödens väg" bra tills i morgon när jag och mamsen ska åka.

Har ingen lust att gå till jobbet idag. Inte för att jag är trött eller tycker illa om jobbet, utan för att jag vill va hemma och fixa. Fick en otrolig lust att städa (som jag vet inte kommer hänga i tills jag kommer hem) och jag har därmed skurat badkar och handfat här på morgonen. Samma sak med packande. Vill gö det nu, men kommer säkert inte ha samma lust i eftermiddag. Om ni undrar varför det är en så stor grej att packa är det för att jag tänkte passa på att ta med grejerna till Holland redan nu när jag åker bil. Bra mycket smidigare än att släpa det på tåget ju. Ibland är jag bra klipsk va?!

Men... jag får inte bara slippa jobbet så där ju. Vem får det? så det är bara att bylsa på sig och ge sig sta.


Image and video hosting by TinyPic

Wednesday, February 15, 2012

Rolig dag

Har varit en annorlunda och kul dag. Förmiddagen var väl inte så annorlunda egentligen för jag hade mottagning som vanligt, men jag hade roliga patienter.

Eftermiddagen däremot. Vi fick feedback från Landstingshälsan och det var helt otroligt hur hon träffat mitt i prick. Vårt största problem är ju som vi alla vet utrymme på mottagningen och hon hade till och med ritat en bild av mottagningen utifrån vår beskrivning som var på skrämmande lik trots att hon aldrig sett den. Jag tror detta var mycket nyttigt även om våra två stora problem försvann innan vi hade samtalen.

Efter det hade vi ett givande blåscancermöte och en givande arbetsdag resulterade i lite energi så jag har orkat packa och planera en hel del inför Hollandsresan nu när jag kom hem.

Nu ska jag allt plumsa i badet för att få upp lite värme innan jag tar kväll i soffan.

Image and video hosting by TinyPic

Tuesday, February 14, 2012

Världens bästa chef

Jag har nu världens bästa chef. Helén som hittills bara varit TF har nu fått förfrågan och tackat ja till att bli vår chef på riktigt något vi alla på urologmottagningen jublar över. Bättre kan man inte få. Hon klarar balansgången mellan att vara en av oss och ändå vara chef galant något som ju varit ett stort problem hos föregående chefer. Jippy, säger vi åt det!

Perfekt bild på min nya chef, nu när det är alla hjärtans dag och allt.
Dagen har varit ok. Jag har varit trött igen och det gillar jag inte alls efter fått smak på hur det är att vara pigg igen. Känns som jag har nåt i kroppen. Var riktigt jobbigt att gå min timmeslånga powerwalk efter jobbet, vilket jag ju inte brukar ha nåt som helst problem med. Håller tummarna att det är över tills imon.

I morgon kommer bli en spännande dag. Vi ska få feedback på samtalen vi gjorde hos Landstingshälsan i samband med att förra chefen fick gå. En beteendevetare hade ett en timme långt samtal med oss alla och har nu sammanställt vad vi sagt. Otroligt spännande. Sen har vi blåscancerteam-möte och jag ska introducera Helén, som är tänkt ska ta över efter mig om jag nån gång kommer i väg till Göteborg. Känns otroligt bra att överlämna mitt hjärtebarn (om man nu kan kalla det så) till henne. Då vet jag att mina patienter kommer bli väl omhändertagna och kvalitetsregistreringar skötta korrekt.

Känns skönt att tisdagen är gjort... nästan i alla fall. Ska spendera resten av dagen i soffan och badkaret tror jag minsann. Ja, det är jag värd när jag inte kan få fira dagen med min älskling.


Image and video hosting by TinyPic

Alla ❤ dag

Just som jag trodde våren var här. Ligger säkert en decimeter snö ute ju! Nä, jag trodde väl inte på riktigt att det var över, men jag hoppades riktigt hårt. Tyvärr ser det ut att bli kallare idag så det ligger väl kvar också.

Idag är det alla ❤ dag. Lyllos er alla som kan spendera denna dag (varje dag) med erat ❤ och inte har det på 30 mils avstånd. Men, jag ska inte klaga för jag har ju det finaste ❤ av alla ❤ även om han är långt bort.

Det är inte bara kärleksdagen utan även tisdag... veckans värsta. Är trött idag och känner mig även lite halvrisig. Har vaknat täppt i flera dagar men inte känt nånting på dagen alls... men igår kväll kändes det även i halsen och idag känns det i hela kroppen typ. Nu är det ju dock som så att jag inte tillåter ännu än förkylning, nu när det känns som jag precis tagit mig ur den förra, så lite Echinaguard har fått starta denna morgon. Håll tummarna.

Dagen börjar med ett frukostmöte med storchefen som kom tillbaka igår från sjukskrivning och det ska bli spännande vad han kommer säga eftersom vi har en liten föraning. Mer om detta sen.

En stor alla dag puss till alla jag tycker om och förtjänar det.



Image and video hosting by TinyPic

Monday, February 13, 2012

Vårkänslor

Men hur härligt är det inte att man sitter hemma och det är ljust ute fortfarande. Tänkte på det väldigt mycket redan i fredags när det faktiskt var ljust hela vägen ner till Göteborg och till och med efter det att Daniel och Dennis kom hem efter 17.00. Våren är väl det allra härligaste. Jo, jag vet att det inte är vår ännu, men gårdagens plusgrader och det ljusa gör att jag får vårkänslor. Och på den noten ska jag ge mig ut och springa. HOJ!

Image and video hosting by TinyPic

Jälla dålig stil

Till min förargelse såg vi i helgen att The Zone FC 10 "Demolition" som vi ju väntat på sen i oktober och som sen var flyttat till 31 mars nu återigen är flyttat till 6 maj. 6 maj är en söndag! Vad är det för jävla sett. Det lär ju vara ett gäng som väntat liksom vi sedan i oktober och bara att de skjuter upp det två gånger är ju illa. Dock kan jag förstå detta den senaste gången eftersom det tydligen krockar med nån annan gala, men att de lägger det på en söndag är jäkligt uselt. Det är ju inte bara jag som reser in för att se galan och vem fan kan då gå en söndag kväll. Nä, detta gör mig vansinnig. Kan säkert sälja min biljett till nån, men bara för att jävlas ska jag i stället begära pengarna tillbaka.


Image and video hosting by TinyPic

Thursday, February 09, 2012

Minigriiis


 500 kg och äter för flera tusen i månaden. Billigt med minigris!

Image and video hosting by TinyPic

Wednesday, February 08, 2012

Okej

Det har inte alls varit lika mycket att göra eller lika roligt som igår, men faktiskt en helt ok dag. Jag känner mig pigg och huvudvärken håller sig borta. Dock undrar jag var jag ställt till med i ryggen för i ett visst läge när jag böjer mig och reser mig förlorar jag muskeltonus i benen och det gör svinont. Sträckning antar jag, men helvete vad irriterande. Jaja, hellre det än huvudvärken och det går nog över snart.

Konstigt nog lyckades jag få till ett redit bra kondition/styrkepass här hemma och efter det känns faktiskt ryggen bättre igen.


Dagen börjar ta slut och jag ska alldeles strax lyfta luren för att få höra min babys röst innan jag somnar. I morrn torsdag och sen FREDAG igen!

 
Image and video hosting by TinyPic


Otroligt!

Jag vet inte riktigt, men jag TROR jag sovit hela natten igenom. Verkar så otroligt att jag undrar om jag inte vaknat nån gång och glömt av det, men hur mycket jag än försöker minnas kan jag inte komma ihåg att jag kollat på klockan under natten. Är det verkligen sant är jag ju överlycklig för det har ju inte hänt på flera veckor. Känner mig faktiskt ganska pigg också. Och jag har inte haft ont i huvudet sedan måndags morse. Kan det vara så att jag är på väg tillbaka.

Känner mig otroligt sugen på att springa också. Det var så himla länge sen, men jag har ju bara inte haft orken. Eftersom jag inte är den som ger sig när det gäller träning och ju vet att det får mig att må bättre har jag ju såklart inte låtit bli under den här tiden, men jag kan inte missas när jag hade ett sånt riktigt utmattande rejält träningspass sist. Det har mer varit att orken tagit slut och jag gett upp långt innan jag egentligen velat. Det fiinns ju inget likt den känslan man får efter ett redit pass som där man bara känner att man genererat energi och jag hoppas jag kan komma åter till såna pass snart. Det är ju faktiskt lite varmare idag... "bara" 4,5 minus så kanske jag orkar mig ut på en runda ikväll!

Varmare ute betyder kallare inne i casa Svärd och de senaste två kvällarna har varit rent förjävliga här hemma. Händerna som isbitar som går sönder när som helst och en kropp så kall att man blir lamslagen. Men... jag ser ljuset i tunneln. Våren är banne mig inte långt borta nu ju. Det är bra mycket ljusare både på mornar och kvällar.

Under mars har jag mycket spännande inplanerat och då går det säkert ännu snabbare till våren. Vi börjar ju med Hollandsresan i månadsskiftet. Dryga veckan senare uroterapiträff i Göteborg och Dennis föllsedagskalas. Helgen efter det åker mina nya lilla familj på kryssning för att fira pappas föllsedag och sista helgen i mars: SciFi-mässa, fotboll och MMA-gala. Ja, ni ser... mars är fullspäckad av roligheter.

Sammanfattningen av veckan so far är att den varit bättre än på länge. Det innebär att det också gått ganska fort och jag blir nästan lite chockad över att det redan är onsdag. Hoppas det fortsätter i samma bana. För hur snabbt det än går har jag saknat Daniel sedan jag åkte därifrån och längtar efter helgen och mina killar helt sjukt mycket.

Nu... arbeit


Image and video hosting by TinyPic

Tuesday, February 07, 2012

Fullt ös

Idag har jag varit på dagkirurgen heldag som jag tror jag nämnde att jag skulle vara. Det har faktiskt varit en mer eller mindre perfekt dag. Ja, visst kunde det varit bra med en matrast längre än 5 minuter, men i övrigt så. Att göra hela dagen från början till slut och jag tror banne mig inte jag inte suttit mer än de däör fem minutrarna jag hade på mig med maten.

Försökte mig på en promme på vägen hem och visst jag gick i en timma, men jisses vad ont i fötterna jag hade när jag kom hem. Jag går ju fortfarande omkring i dåliga löpardojor på jobbet sen Volvoskorna pajade och de är inte alls det minsta bra för fötterna. Varmt blir det med och fötterna skrumpnar väl sönder snart... de ser ju ut som russin när jag tar av skorna.

Har lagat ett helt gäng matlådor ikväll också. Korv stroganoff och köttfärssås. Skulle laga kyckling med och köpte allt till såsen, men när jag kollade på påsen jag rotat fram ur frysen såg jag att den gick ut augusti 2010. Inte läge att använda den kände jag, så jag får vänta och köpa ny. Vart i alla fall 8 matlådor eller nåt sånt. Nu måste jag stoppa nåt i magen innan jag ramlar ihop i en liten liten hög.

Image and video hosting by TinyPic

Monday, February 06, 2012

Cytologiprov

Från det man är 23 ska man gå och ta cellprov på livmodertappen var tredje år. 23, 26, 29, 32 alltså o.s.v. Jag har varit en gång. Otroligt uselt. Eller ja, två nu då eftersom jag var iväg idag. Anledningen att jag inte varit fler gånger är inte för att jag tycker det är läskigt, utan för att tiden ofta varit mitt i arbetstid och måste man avboka en är det ju lätt att skippa det helt. Speciellt eftersom man inte får nån påminnelse.

Hur som helst nu har jag varit iväg. Jag ber folk dagarna i ända att hoppa upp i gynstol,och jag tycker nog jag tänker på integritet o.s.v, men det är inte förrän man ligger där själv man blir påmind om hur jälla obehagligt det är. Min barnmorska Barbro är mycket trevlig. Dock måste jag ge henne lite kritik idag för att hon inte gav mig nåt skynke att ha över mig eller åtminstone la ett över mig när jag låg där, nåt jag inte skulle drömma om att hoppa över på mitt jobb.

Jaja, hon skrapa på ena sidan och på den andra och sen en jäkla mascaraborste in i livmodertappen. Kändes faktiskt ingenting trots att det låter ganska läskigt. "Det ser ut som det ska och allt sitter där det ska". Inte för att jag frågade men det var ju skönt att höra. Snabbt och smidigt och sen var det över. Nu ska man vänta några veckor för att få svar. Jag räknar med en månad för jag vet ju hur det är med svar från patologen eftersom vi skickar prover dit varje dag.

Nu vill jag inte jinxa någonting, men jag mår ganska bra idag. Efter flera veckor total utmattning och en vecka med konstant huvudvärk, förutom igår, har det varit helt ok idag. Jag hade huvudvärk en släng i morse, men den försvann UTAN Brufen och tröttheten kom visserligen efter lunch, men den släppte ganska snabbt och var inte alls lika intensiv. Snälla låt det vara över och inte bara en tillfällighet. Det har fullkomligt tagit musten ur mig att gå runt och må skräp så länge. Nu ska jag ta tillfället i akt och ge mig på ett rejält träningspass. Må ju passa på.


Image and video hosting by TinyPic

Vardag igen

Alltid vardag igen. Helgerna går så jälla fort! Har haft en bra sån dock. Det är mer snö i Göteborg än här hemma konstigt nog och kallt har det varit, men när man har en go kille att krypa upp hos spelar det mindre roll.

Vi var på fest i Daniels gamla hoods i lördags. I Ale kommun. Älvängen hette det nog minsann. Linda fyllde år och bjöd på skiva med tårta och grejer. Riktigt trevligt. Tack och lov fick vi skjuts både dit och hem för det var en rejäl bit dit. Och så var det minus 20 grader. Way to cold att ge sig ut i om man ska åka buss och byta och ha sig enligt mig.


I söndags kollade vi på dokumentären om OKEJ. Tänk va roligt det är med den tidningen och vilken inpact den hade back in the days. Och man kommer ju ihåg omslagen och artiklarna! Jag menar vem minns inte Dag Finn naken i badkaren. Vilken hidious bild egentligen haha. Undrarb om han är stolt idag.


Tiden gick snabbt denna morgon. Gotta bolt.


Image and video hosting by TinyPic

Wednesday, February 01, 2012

Samma dag?

Vilken otroligt konstig och lång onsdag det blev. Jag gick till jobbet som vanligt i morse. Lugnt som tusan under förmiddagen trots att det var Malcolm som hade mottagning och då brukar det vara cystoskopier på löpande band. Hur som helst klockan 10.45 gick jag ner och bytte om och gick hem... typ. Jag hade tid på vårdcentralen och den ligger ju nästan här hemma. Sen tillbaka och sen var det dax för eftermiddagen som ju då kändes som en ny dag. Det gjorde ju att det kändes lite lättare faktiskt och eftermiddagen blev lite mer hektisk eftersom jag råkade svara i telefonen och när man gjort den en gång är det svårt att lägga ifrån sig den innan det ringer igen.

Tillslut kom jag från jobbet i alla fall och helt kaputt slut släpade jag mig till Ekersch och köpte toapapper och annat nödvändigt och sen hem. Det känns som minst två dagar passerat sen jag lämnade hemmet i morse!

Om jag bara kunde sluta vara så trött! Jag sover ju helt skräp!!! Har sedan typ jul vaknat mellan 01.00 och 03.00 och sen är det helt hopplöst att somna om ordentligt. Somnar gör jag men vaknar om och om igen tills det är dax att gå upp. Jag orkar inte vara så trött längre. Orkar ju inte träna ordentligt eller nåt. BLÄ! Visst kan det vara mörker och vinter, men ska det vara så här jäkla illa?

Oh well i morrn är det torsdag och jag åker till Daniel... där sover jag i alla fall bra mycket bättre!


Image and video hosting by TinyPic

Skallenbank

Somnade med huvudvärk, vaknar med huvudvärk. Det känns som det kommer från en alldeles för spänd käke. Detta trots att jag haft bettskenan hela natten. Blä, va jobbigt. Oh, well, en Ipren från ta tag i det problemet för nu.

Onsdag och fortsatt svinkallt ute. Det är banne mig inte kul att gå ut när det är så här, men man måste ju. Jag har i alla fall ledigt på fredag och åker därmed neråt Götet redan i morgon efter jobbet. Hoppas jag kommer ner bara. Oväder på gång ju. Rysskyla och snökanon låter ju skittrevligt. Hoppas det håller dig på östkusten och skippar resten. Och att det inte stör mitt tåg som ju kommer från Stockholm när det hämtar upp mig.

Ska nog spendera fredagen i sängen tills Daniel kommer från jobbet. Känns som jag inte sovit ordentligt på evigheters evigheter och det är väl det som ger huvudvärken I guess.Men först måste jag stå ut en stund till.


Image and video hosting by TinyPic