Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Väntans tider

Monday, December 19, 2011

Väntans tider

Hela dagen har känts som en lång väntan och jag har en liten aning om att resten av veckan kommer kännas likadant. Det har varit OTROLIGT lugnt på jobbet så pass att det blir riktigt långtråkigt och ska det fortsätta så vettikatten hur man ska stå ut.

Ilade över stan på vägen hem i alla fall och köpte mig ett puder och en mascara. Det tog en evighet eftersom jag ju var tvungen att trängas med en massa julklappshandlade idioter (ursäkta, men vem fan orkar trängas i sista stund?!?).

Hem och in med tvätten, fram med dammsugaren, JIF på toaletten och sen i gång med matlåda och en sista omgång Rocky Road. Burken till Daniels morföräldrar blev inte helt fylld av den förra och sen måste ju jag, Daniel och Dennis ha oss lite gotta i jul också och den förra omgången jag hade med gick ju hem big time.

Ska försöka mig på att träna lite nu. Har inte tränat ordentligt sen jag blev förkyld. Mest promenader, dock långa och raska och lite styrkeövningar har det blitt, men nu tänkte jag ta mig ett redit konditionspass och se hur det går. Springandet sparar jag tills jag kommer till Tuve. Eftersom Daniel jobbar hela mellandagarna tänkte jag passa på att utnyttja varendaste morgon till löpning i de hemska backarna i Tuve-spåret.

Nä, jag har inte tid att sitta här vid datorn nu. Upp och hoppa till lite hardcore.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: