Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Make-up-less

Monday, December 19, 2011

Make-up-less

Återigen har jag haft en otrolig helg! Jag anlände i Göteborg tidigt och kunde ta det lugnt hos Daniel en stund innan det var dax att dra iväg och möta upp honom på Olskrokstorget och dra hem till Tarzan där även Andess och Butcho var. Vi drog och käkade hamburgare på en fotbollskrog innan konserten, men tyvärr var maten inget jag kan prisa. Torrt och smaklöst. Liksom det första konserten med Öbebrobandet. Det kändes som de inte direkt hade någon lust att spela och enligt mig kunde de lika gärna hoppat över. Andra bandet "Devil in me" från Portugal var betydligt bättre... i alla fall om de skippat sin skönsångande gitarrist som förstörde lite. "Wisdom in Chains" var helt underbart bra... som förväntat. Klasskillnad kan man ju lätt säga. Tyvärr förstörde stället en hel del av stämningen. En fritidsgård typ som sålde hemmagjorda bakelser och Hallonsoda. Andess Linda kom och hämta oss efter konserten och vi drog hemåt och mös.

Lördag morgon vaknar jag med täppt näsa och ond hals. Enligt Daniel varm som en kamin. Och inte mådde jag bra inte. Låg under filten hela dagen och frös. Men, uppe med tuppen och bakade scones var jag :). Gott och väldigt uppskattat. Liksom tårtan som Daniel blev överraskad med när han skulle ta sin mjölk i te't. Han var alldeles tårörgd gubben.  Och hur god var den inte då?!.

Daniel ringde och tackade nej till festen vi var bjudna på vilket kändes otroligt tråkigt, men vad gör man. Jag ville ju inte sitta i Ale kommun och inte kunna ta mig hem och jag blitt sämre och min gentleman till kille ville inte åka utan mig. Så.. vi stanna hemma, åt varma mackor och kollade på film. En helt perfekt kväll.

Söndag och förkylningen var som bortblåst. Tack och lov. Vi ägnade förmiddagen åt att bära ner lite skräp till soprummet från skrubben som ska struktureras om och sen var det fotboll och hockey för hela slanten hela dagen. Sen dax att åka hem :(. Det var ett riktigt skitväder... halt och blåsigt med lite snöyra men det gick bra ändå och nu sitter jag här och det är måndag igen.

Lite kris och katastrof råder här hemma denna morgon. Jag har nämligen glömt min sminkväska! Jag har smink så att det räcker och blir över, men just det viktigaste... puder och mascara har jag inte. Det var inte allt för länge sen jag rensade ut och slängde just sånt. Typiskt va!? Ser helt sjuk ut med mitt bleka ansikte och vita ögonfransar. Blir en snabbis över stan idag antar jag innan jag ska hem och tvätta och städa. Vilken superkväll det kommer bli.

I övrigt känna veckan mest som en lång väntan. Onsdag kommer iofs bli mysigt. Då ska vi först ha julmingel klockan 13.00 med stängd mottagning och knytkalas och sen ska jag hem till mamma och fira jul och koka knäck. Men först... måndag.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: