Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Underbart... som vanligt

Monday, December 05, 2011

Underbart... som vanligt

Precis hemkommen från Göteborg. Var ju kvar en dag extra pga möte. Var lite läskigt att köra hem faktiskt eftersom halkan slagit till och flera olyckor skett under dagen. Men jag kom hem välbehållen.

Helgen har varit fantastisk... som vanligt. Förkyld och jäklig mådde jag ganska bra ändå. Jag hämtade upp Daniel, vi åkte hem och hängde bara vi ett tag innan vi drog in till Stars 'n' Bars för konsert av bl.a Daniels arbetskamrat David. Det var en riktigt rolig kväll och jag fick träffa typ hela Daniels kollegial (om det nu heter så). Banden var väl sådär. Lite för mycket speed- och grindmetal för mig. Sista bandet No Hope var faktiskt helt ok dock. Vad som bara skulle bli några öl och Davids konsert, slutade med att vi var hemma runt 4.00. Helt knäckta bägge två. Nu tog väl hemresan kanske 1½ timma och jag måste säga att de där med att vänta på bussar i iskyla för att ta sig hem inte är mig grej. Nä, det är värt några hundra för en taxi, men min ekonomiska kille håller inte med mig där tyvärr.

Oh well, lördag och Daniels hockeyturnering. Han drog väl vid 13.00 och jag spenderade eftermiddagen halvdöd framför Newcastle - Chelsea som ju gick helt åt skogen. Cillan slutade 18.00 och då mötte jag upp henne i Nordstan för att sedan åka hem till henne och dricka lite smultronbubbel och snacka skit. Eftersom Dick skulle upp och jobba drog vi ut till ett ställe på Linné som hette Istället och efter ett tag kom Daniel (som slutat som 4) dit och joina oss. Blev inte lika sent hem, men pigga och glada i hågen kom  vi nog inte i säng fören 4 ändå.

Sletna vaknade vi ganska tidigt på söndagen ändå och beslöt oss för att åka till IKEA i Kållered och köpte de sista hyllorna till Daniels bokhylla. Nu är den komplett och det är jättesnyggt! Tog vägen förbi Toys r Us och köpte ett bordshockeyspel i nå slags gemensam julklapp till familjen så jag antar det blir turnering i jul. Depa lär ju bli överlycklig.

Tänk att det gör så mycket att få en extra dag och kväll tillsammans. Känns inte alls lika övermäktigt att vänta några dagar tills vi ses igen nu.

Förkylningen då... jo, den hänger i, men det blir bättre och bättre. Känns som förutom torsdagen, som var den värsta förkylningsdagen jag kan minnas nånsin, att detta var en ganska lindrig omgång ändå.

Veckan... eller ja, onsdagen har att erbjuda samtal på landstingshälsan. De flesta har varit iväg och samtidigt som vi just nu inte har några problem att lösa, har de flesta tyckt det varit skönt att prata av sig. Och visst kan jag sitta där och prata om mina kollegor nån timme. På kvällen är det julbord på Karlslunds Herrgård. Jag fullkomligt avskyr ju såna tillställningar, men för en gång skulle tror jag att jag ska gå dit en sväng i alla fall. Men jag kanske hinner ändra mig, haha.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: