Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Julmingel

Wednesday, December 21, 2011

Julmingel

Nu får det väl ändå vara nog!?! Vaknar återigen med ont i halsen och idag dessutom täppa. Blir till att köra ner en pinne i halsen och näsan idag och skicka på odling. Vore ju skit om jag skulle behöva antibiotika eftersom ju maggen helt pajar då, men jag måste ju bli av med detta. Antagligen virus så jag får dras med den ändå, men man kan ju alltid testa när det nästan gått tre veckor och det hela tiden kommer åter.

Tar bilen till jobbet idag. Julmingel med knytkalajs på eftermiddagen innebär att jag ska ha med mig två flarror julmust och dessutom måste jag ju släpa med mig dojor eftersom mina paja i går. Det tror jag inte jag berättade va? Jo, mina volvoskor som hängt i hop med en skör tråd i evigheter lossna igår morse (spänne från sula) och det var helt omöjligt att gå en meter i dom. Eftersom jag inte hittade nån bra tejp eller klister suturerade jag med icke-resorberbar tråd och fick till det riktigt snyggt och bra faktiskt. Suturerna höll över dagen, men vid 15.00 var det klippt och det lossna igen. Måste såklart köpa nya, men när det är så himla dyrt har man ju ingen större lust. Tänkte jag kan köra gympadojor de dagar som är kvar till jul i alla fall så får jag väl fixa mig ett par sen. De har i alla fall satt ner dom från 1049:- till 749:-.

Efter jobbet ska jag till kära mor och göra julgodis. Det blir knäck och skumtomtefudge. Har ni inte provat det senare så gört. Mumma så jäkla gott då!



Skumtomtefudge
12 skumtomtar
50 gram smör
1 dl grädde
2 dl socker
150 gram vit choklad 



Image and video hosting by TinyPic

No comments: