Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Klagan

Tuesday, December 20, 2011

Klagan

Känns som jag inte gör annat än klagar på hur jobbigt allt är och hur trött jag är, men det finns inte mycket annat att göra när allt är skitjobbigt. Eller ja, humöret är på topp. Jag ska ju snart till Göteborg och stanna där lång tid, men orken dit räcker ju inte till! Konstigt för när humöret är bra brukar ju orken följa med, men inte denna gång. Både igår och idag har eftermiddagarna varit en plåga. Så fort jag satt mig med registreringen jag MÅSTE göra klart sviktar orken och det går bara inte att sitta kvar. Har gäspat konstant sen lunch och ögonen svider. Det är väl förkylningen som inte vill ge sig som gör det.

Tänk hörni att det snart är dax för 9 dagar hos min(a) älsklingar i Göteborg. 9 dagar! Helt otroligt underbart. Planeringen lyder som följer hittills:

Torsdag: Anländer Göteborg och myser hela kvällen med far och son Velander.

Dagen före dopparedagen: Julafton med Dennis. Julmat i form av köttbullar, prinskorv, vörtbröd och leverpastej Mer behövs knappt. Dennis ska få sina julklappar redan på morgonen så han hinner kika på dom lite närmre innan han på kvällen ska vidare till mamma.


Dopparedagen: Julfirande hos mormor Sonja och morfar Hendor i Kungsbacka. Förutom dom är det Daniels mamma, syster och morbror (som också fyller år). Jag ska ta med mig min egenkomponerade julburk fylld med julgodis såklart. På kvällen får vi besök av Andess och jag antar det ska inmundigas lite mer mat och dryck.


Juldagen och Annandagen: Inga direkta planer. En del fotboll på televisionen. Myyyys.

Mellandagarna: Daniel jobbar ju tyvärr men vi har ända planerat in en bio och en utemiddag. Sen ska vi handla bänkskiva till Daniels skrubb och stuva om lite därinne till en liten pysselhörna. Ska också umgås lite med min guma Cillan. Vad vi ska hitta på vet jag inte, men skoj blire med säkerhet. Sen ska jag städa bilen och rensa datorn har jag tänkt.

Nyårsafton: Dennis kommer åter på fredagen och på nyårsafton blir det firande med lite smällare och jag har lovat baka nyårstårta eftersom min kärlekstårta var så himla god. Dennis tycker dessutom jag är bäst i världen på att baka, haha. Om han bara visste att jag typ aldrig gjort det i hela mitt liv innan han kom in i mitt liv. Antar vi kommer kolla en del på Kung Fu Panda 2 också.

Juldagen: Lugna puckar.

Kommer blir en alldeles underbar jul och nyår tror jag... eller tror jag är övertygad!


Image and video hosting by TinyPic

No comments: