Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Fredag

Friday, June 08, 2012

Fredag

Hej hallå. Här har jag inte skrivit på mycket länge. Hade nästan glömt bort bloggen. Efter mycket strul med Firefox i går uppmärksammade jag fliken för bloggen och tänkte jag skulle passa på att skriva idag när jag är på gott humör. Gissa varför?

Självklart för att det är fredag och min älskling kommer ikväll! Haft en ganska trälig vecka. Den lediga dagen i onsdags gjorde mig inget gott alls. Vad har jag för nytta av en ledig dag mitt i veckan liksom. Dessutom började dagen med strul i tvättstugan och fortsatte sedan jävlas med mig hela dagen. Var så himla skönt att gå tillbaka till jobbet igår. Tänkte på det att jag skulle nog gå under totalt om jag var arbetslös. Ok, kanske inte om jag hade sällis av Daniel, men om jag var den enda arbetslösa av oss. Även om jag hade dagen fullspäckad blev jag så rastlös att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Mycket för att jag hela tiden kände att jag var tvungen att fylla dagen. Hur som helst säger jag: ÅTERINFÖR ANNANDAG PINGST! Vem sjutton bryr sig om Sveriges Nationaldag. Vi lever ju i ett land där det är fult att vara patriotisk... både på gott och ont iofs, men när det gäller att fira vårt land när man knappt annars får säga man är svensk eller ha en svensk flagga känns som dubbelmoral.

Jaja, hur går det med min flytt då? INTE ALLS! Så jäkla trött på't att jag blir tokig. Inget jobb i sikte. Eller, ja, jag har i dagarna sökt, men börjar bli så pessimistiskt att jag inte har en gnutta hopp om nåt. Hur svårt ska det behöva vara att flytta till en annan stad? Det ska väl inte vara helt omöjligt eller? Nästa helg har det i princip gått ett år sen jag började försöka på riktigt för denna gång.

men det är inte bara ett år sen jag började försöka söka jobb nästa helg. Det är också den 16:e ett år sedan West Coast Riot och den dag jag och Daniel blev ett par. Hur vi ska fira det vet jag inte... kanske blir vid ett senare tillfälle eftersom vi har lillgrabben hemma. Tänk att det gått ett år redan! Känns dubbelt. På ett sätt känns det som jag känt Daniel jämt, men på ett annat som vi träffades nyss. Jag är ju fortfarande lika störtförälskad som när vi precis träffats. Helt underbart!

Så ikväll kommer Daniel och ikväll börjar också Fotbolls EM. Kommer bli mycket fotboll följande veckor, men jag har ju på nåt knepigt sätt fattat extremt tycke för sporten (kanske för att jag lärt mig reglerna som offside haha) och ser mycket fram emot det. Vad jag inte ser fram emot är mina skrikande grannar, men det får jag väl ta.

Men innan jag får träffa min darling ska jag spendera några timmar på jobbet.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: