Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: En bra tisdag?

Tuesday, June 12, 2012

En bra tisdag?

Ja, jag vet inte hur jag ska betygsätta dagen. Grå förmiddag och jag har varit klumpigare än nånsin och slagit i allt som går att slå i, men... Trots detta har dagen varit riktigt bra. Knappt jag tror det själv.

Började med att vara med på ESWL:en. Stötvågsbehandling av njursten alltså. Vi sprutar Propofol (Michael Jacksons drug of choice) och Rapifen som sedering och smärtlindring och eftersom jag kommer få göra detta i sommar var det dax att färska upp minnet från kursen jag gick för över ett år sen. Spännande var det... sen skulle jag ju få krupp om jag jobbade med det jämt. Mest sitta och anteckna blodtryck och grejer under en timmas behandling... men nån gång så.

Sen hade vi ett mycket givande möte med tjejerna på dagkirurgen om sommarupplägget. Något vi skulle haft för länge sen, men som det bara inte blivit tid till. Nu vet vi lite mer om hur sjutton sommaren är tänkt. Om det sedan blir så återstår och se, men vi har en plan i alla fall.

Sen, det bästa av allt. Och om det tänker jag inte berätta. HA! Håller er på stäckis lite. Nä, men ärligt vill jag inte jinxa nåt så det får va för nu, men glad är jag över det i alla fall.

Så ja, dagen har varit mer bra än dålig. Konstigt när det är tisdag och allt.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: