Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Min amerikanska familj

Monday, June 18, 2012

Min amerikanska familj

Syster och hennes tre ongar anlände i lördags men då jag varit i Gbg har jag inte kunnat träffa dom förrän idag. Tror det var typ 4 år sen sist... eller åtminstone 3. Jordan var ju här förra sommaren, men de andra. Dock är det ju liksom så det varit så länge jag kan minnas. Camilla drog ju från landet när jag var typ 6. Hur som helst nu är de här i några veckor. Mammas hem är kaos och mamma ja hon är helt slut efter bara några dagar haha.

Jag längtar så jag kan dö efter helgen. Midsommar... inte nåt jag bryr mig så mycket om egentligen, men nu ska den ju firas med mamma, sis och barn och dessutom Daniel och Dennis som kommer hit på torsdag. Vädret ser ut att bli kass men vi ska nog roa oss ändå. Hoppas bara det håller sig så pass att vi äntligen kan få testa vår nya grill. Helgen efter det kommer gänget till Gbg och då blire Liserberg. Så himla mysigt att kunna umgås allihopa.

På jobbet har sommaren verkligen börjat idag. Det blir en sån speciell stämning på en gång. Man får slita som ett djur ena sekunden och nästa blir det stiltje totalt. Det är brist på läkare och brist på oss, men för en gång skulle har vi rum så det räcker och blir över. Fattar inte hur jag ska orka hela vägen till vecka 30. Jag har tack och lov dock inte gått in i semestermode,de där när varenda timme känns som en evighet, men trött är jag. Behöver långledigt. Behöver får vara lite längre med mina älskade grabbar. Det är alltid för kort.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: