Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Nedräkning

Wednesday, June 20, 2012

Nedräkning

Bara en dag kvar till the arrival of my boys. Som jag längtar... såklart. Lustigt det känns att längta och fixa inför midsommar. En helg jag aldrig i hela mitt liv brytt mig direkt mycket om. Jag brukar störa mig på folk som stressar upp sig inför storhelger, men nu sitter jag här haha. Jaja, nu är det ju inte helgen i sig jag bryr mig om denna gången heller egentligen utan att jag ska vara med min systers familj och mina grabbar. Hoppas HOPPAS nu vädret sköter sig så vi får grilla och njuta av att vara ute. Vi har ju verkligen inte haft någon tur sen vi köpte grillen och hittills står den ju oanvänd i bakluckan på Atosen.

Sovit skitilla senaste nätterna och vet inte heller vad jag hade gjort om det inte varit ledigt snart. Så trött så jag mår illa. Ska inte (vad jag vet i alla fall) träffa syster och dom idag eftersom de ska till Eskilstuna och hälsa på mormor så kvällen ska jag spendera med en snabb övergång med vim och sen bara tokslapp i soffan. Vill ju inte vara helt utmattad när helgen kommer. Men nu... en massa jäkla jobb.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: