Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Dubbel förlust

Tuesday, June 12, 2012

Dubbel förlust

Jag såg i alla fall första halvlek igår. Matchen var inte speciellt rolig för Sveriges del i halvtid och jag tyckte tydligen det var läge att somna då, trots ihärdiga försök att hålla mig vaken. Jaja, resultatet när jag vaknade i morse gav inget glädjerus direkt. Och det blev dubbel defeat när LA Kings slog NJ Devils med hela 6-1 i match 6. Skittråkigt! Och som om inte det vore nog att starta tisdagen som en riktig jäkla tisdag är det grått och regnigt ute och min mage är totalt raserad. Hmm, jag som tycker så himla bra om tisdagar från början (total ironi för er som inte förstod det). Var ska detta bära hän?

Till nåt helt annat. Fästingar och andra skitdjur. Rapporter visar att det är skiiiitmycket insekter i år. Fästingar, getingar och mygg som exempel. Vi märkte av det ganska väl i helgen när vi jagade mygg inomhus i min lägenhet mitt i stan. Kan faktiskt inte minnas att jag förut haft problem med just mygg härinne. Hur som helst vaknade Daniel med en drös bett. Jag klarade mig som vanligt, men det är inte ok ändå. Jag avskyr ju insekter av alla de slag... vilket för mina tankar till TBE. Vilket i sin tur för tankarna till vaccination. Kanske är det dax att ta tag i detta. Jag är ju ute och springer en hel del i skog och mark och i går tänkte jag faktiskt på hur äckligt högt gräset var runt Fallen och Karlslund. Känns som läge att vaccinera både mig och mina grabbar. Men att boka tid och behöva gå till vårdcentral och dylikt för detta känns ju oerhört jobbigt. Kan man få't utskrivet och ge't själv tro. Vad jag förstår finns ingen som helst förmån på vaccinet och att då betala extra för att nån annan ska sticka när jag gott kan göra det... nja.

Nu är det dax att pallra sig i väg till jobbet. Idag ska jag stå och spruta narkosmedel i patienter...


Image and video hosting by TinyPic

No comments: